Kerst in Roermond

Alles ademt in november en december Kerst in Roermond. De prachtige pleinen, kleinere straatjes en de grotere winkelstraten in Roermond worden sfeervol versierd, zelfs de etalages worden feestelijk aangekleed. Bij de lunchrooms, brasseries en restaurants is het in deze tijd natuurlijk heerlijk om binnen te genieten van hapje & drankje. Voor diegenen die toch liever buiten zitten, zijn er diverse verwarmde winterterrassen.
Zonder kerstboom geen Kerst, dus worden er drie grote kerstbomen in de binnenstad Roermond geplaatst. Deze kerstbomen worden ieder gedecoreerd met meer dan 10.000 lampjes. Als bezoeker zul je tevens verrast worden door vijf grote 3D lichtobjecten in binnenstad Roermond.

Entertainment kerst Roermond

Entertainment
Wie in de aanloop naar de Kerst inkopen gaat doen, zal verrast worden door diverse entertainmentacts. Bezoekers van de binnenstad Roermond zullen geëntertaind worden door o.a. de ganzenfanfare, korenblaaskapellen, zangers en zangeressen.

Turn on the Lights parade – vrijdag 8 november
Een muzikale en sfeervolle lichtparade door de binnenstad Roermond naar het reuzenrad bij het Designer Outlet Roermond.

Santa’s House Roermond – 7 t/m 29 december
Zaterdag 7 december vliegt de Kerstman Roermond binnen. Hij neemt zijn intrek in het Santa’s House gelegen in Shoppingcenter Roercenter (makkelijk bereikbaar vanuit de Markt en het Munsterplein). Het gehele Roercenter wordt in Kerstsfeer aangekleed en je kunt hier o.a. terecht voor warme chocomel en Gluhwein. Kinderen kunnen mee doen aan een kleurplatenwedstrijd en genieten van diverse voorleesmiddagen. Bezoekers aan de Santa’s House kunnen tijdens een meet & greet een selfie/foto maken met o.a. de Kerstman zelf, maar ook met een Sneeuwpop en Kerstelfjes. In de weekenden is er in de middag sfeervolle livemuziek.

Entertainment kalender Santa’s House