Kerst in Roermond

De kerst doorbrengen met je familie of andere geliefden, dat is wat de meeste mensen het liefste doen. In de weken voorafgaand aan de kerst wil je ook helemaal in deze gezellige en speciale sferen komen. Roermond is tijdens de kerst op z’n mooist: duizenden lichtjes laten Roermond stralen. In de aanloop naar de feestdagen is Roermond beslist een gezellige bestemming om te ontspannen of jezelf te verwennen: bijzondere horecazaken, meer dan 140 verrassende speciaalzaken & boetiekjes en unieke XXL fotospots.

Oliebollen en andere lekkernijen

Deze tijd van het jaar is niet compleet zonder een heerlijke oliebol of andere lekkernij ook tijdens jouw dagje uit in Roermond. De heerlijkste lekkernijen kun je krijgen bij:

  • Banketbakkerij Lunchroom In De Kroon: in 2016 bakten Frank en zijn team de lekkerste oliebollen van Limburg. Ook dit jaar zijn ze nog steeds erg lekker 😉
  • Oliebollenkraam Stationsplein: Harrie en Karin staan al 30 jaar in Roermond met hun oliebollenkraam. Uiteraard is er nog meer keuze waaronder de beroemde churros.
Roermond oliebollen Kersrt

Shoppen voor en met het hele gezin

De perfecte cadeaus en leukste outfits voor de feestdagen scoor je gewoon in Roermond! De duizenden lichtjes en mooi gedecoreerde etalages zorgen voor knusse en gezellige winkelstraten en pleinen.
Wist je dat de binnenstad van Roermond rijk is aan meer dan 140 speciaalzaken? Naast de welbekende ketens vind je hier ook verrassende speciaalzaken en boetiekjes waar iedereen kan slagen. Onze enthousiaste ondernemers helpen jou met het zoeken naar een feestelijke outfit of uniek cadeau.

Speciale openingstijden rondom de feestdagen volgen z.s.m.:

Shoppen Kerst Roermond

Roermond vol boetiekjes

Vrouwelijk, casual of juist stoer. Scoor jouw nieuwste outfit in één van de dames boetiekjes.

Kleding / schoenen dames

Tips voor de leukste winkels met betaalbare dameskleding en -schoenen in Roermond!

Kleding / schoenen heren

Vind hier tips voor de leukste kleding- en schoenenzaken voor heren in Roermond.

Genieten van een hapje & drankje

Gezellig samen tafelen met familie en vrienden doe je bij je favoriete café of restaurant in Roermond! Smullen van menu’s met heerlijke seizoen gerechten, op een verwarmd terras genieten van een stuk vlaai, gluhwein of warme chocomel.

Ontdek onze tips
Kerst diner Roermond

5x heerlijk verwarmd terrassen in Roermond!

Neem je warme jas en dikke sjaal mee en geniet van de verwarmde terrassen in Roermond.

Reuzenrad

Het geliefde reuzenrad schittert deze winter weer in de Roermondse skyline. Geniet zowel overdag als ’s avonds van een prachtig uitzicht over Roermond en de omgeving vanuit het betoverende reuzenrad bij het Designer Outlet Roermond. Vanaf de Markt loop je binnen 3 minuten via de passage en het Kazerneplein naar de ingang van het outlet. Het reuzenrad staat op het plein bij de McDonald’s.

Je kunt een ritje in het reuzenrad maken als het het Designer Outlet in Roermond geopend is.
Check hier de openingstijden van het Designer Outlet in Roermond.

De nieuwe datum volgt z.s.m.

Ferris wheel Roermond

Voordelig parkeren in Roermond!

Genieten van je dagje uit in Roermond en goedkoop parkeren? In Roermond is het mogelijk om de hele dag te parkeren voor 4 euro! Parkeer je auto in de overdekte + bewaakte parkeergarages Stationspark (Maria Theresialaan 12) en Kazerneplein (Maashaven 144).
Koop een speciaal uitrijkaartje voor €4 bij één van de officiële verkooppunten.

Bak de lekkerste kerstkoekjes

Op zoek naar een leuke + lekkere activiteit met kinderen (of zonder kinderen) waarbij je gewoon thuis kunt blijven? Bak dan de heerlijke kerstkoekjes, gebaseerd op het recept van Cas Wolters. Cas is bekend van Heel Holland Bakt 2018 en Heel Holland Bakt nog een keertje 2021 en hij woont in Roermond.

Hij deelde zijn koekjes in 2019 samen met Suzan Seegers in het centrum van Roermond uit. Wij kunnen ons voorstellen dat jij deze graag nog eens zou willen proeven. Ook wanneer je het hebt gemist is het natuurlijk hartstikke leuk om zelf lekkere koekjes te bakken en hier vervolgens samen van te genieten.

Bak de kerstkoekjes van Cas