Kerst in Roermond

De kerst doorbrengen met je familie of andere geliefden, dat is wat de meeste mensen het liefste doen. In de weken voorafgaand aan de kerst wil je ook helemaal in deze gezellige en speciale sferen komen. En hoe kan dat beter dan in het aangename en karakteristieke centrum van Roermond? Door alle lampjes die dit gezellige centrum sieren, loop je rond in een écht kerstparadijs!

Toveren in Roermond

De interactieve én muzikale Tover Route wordt wegens succes van vorig jaar herhaald. Op jou wacht een vernieuwde én vooral muzikale Tover Route! Door de combinatie van licht én muziek is de Tover Route ook geschikt om overdag te doen.

Dit jaar hebben de Troubadour en DJ Daisy Bell de hulp van kinderen hard nodig om de binnenstad te verlichten. Betover de vele etalages in de straten van Roermond. Nieuw dit jaar is een heuse muzikale ervaring die bij iedere etalage te beleven is. Koop een interactief toverstokje voor maar 2 euro, los de Tover Puzzel op en maak kans op een Nintendo Switch.

Toveren in Roermond kan t/m 30 januari 2022.

Ontdek de Toverroute
5/30
nov/jan

Tover Route Roermond

Kom toveren in Roermond op 20 locaties verspreid door onze binnenstad!
11/26
dec

Santa's Town

Ga op de foto met de Kerstman, Elf of Rudolph in het gezellige Santa's Town midden in…

Sfeervol shoppen

Ontdek ons complete winkelaanbod incl. meer dan 130 verrassende speciaalzaken en boetiekjes. In Roermond kun jij voor de feestdagen beslist slagen! De enthousiaste ondernemers zoeken graag samen met jou naar dat persoonlijke cadeautje of feestelijk outfit. Je bent iedere dag van de week van harte welkom. Plan je bezoek van te voren met dit handige overzicht van openingstijden tijdens de feestdagen en onze druktemeter.

Alles over shoppen in Roermond

ROERMONDVOL Cadeaus

Meer dan 35 cadeau tips in Roermond!

Roermond vol boetiekjes

Vrouwelijk, casual of juist stoer. Scoor jouw nieuwste outfit in één van de dames boetiekjes.

Top mannenzaken Roermond

Ontdek de hippe & chique top mannenzaken in Roermond.

Shoppen met kids in Roermond

Shop in de leukste (speelgoed)winkels voor kinderen in Roermond.

Dé speciaalzaken van Roermond

Een must-do in Roermond: winkels en horecazaken die al 25 jaar of langer in Roermond zijn.

Ambachtenroute Roermond

Handwerk gemaakt vol passie en met liefde voor het vak: bezoek de ambachtelijke winkels in Roermond.

Genieten van een hapje & drankje

Ook als de temperatuur buiten begint te dalen is het heerlijk vertoeven in de talrijke café’s en lunchrooms, ook op het terras! De meeste terrassen in Roermond zijn namelijk verwarmd, windvrij én beschikken bovendien over dekentjes en heaters. Geniet zelf van het rijke horeca aanbod in Roermond.

Wil je ook ’s avonds genieten van de kookkunsten van de Roermondse horeca? Klik dan op onderstaande button en ontdek waar jij je diner kunt bestellen!

ROERMONDVOL Lekkers

Take a selfie!

In Roermond hebben we een aantal fantastische selfie spots én fotogenieke locaties. Dat levert zeker leuke selfie en foto’s op tijdens jouw bezoek aan Roermond.

  •  TIP: Als je de foto post op social media tag ons en gebruik de #WeAreRoermond. Wie weet reposten wij jouw foto op ons account @WeAreRoermond!
Ontdek alle Instagram hotspots

Reuzenrad Roermond

Gezellig een ritje in het reuzenrad! Geniet zowel overdag als ’s avonds van een prachtig uitzicht over Roermond en de omgeving vanuit het betoverende reuzenrad bij het Designer Outlet Roermond. Vanaf de Markt loop je binnen 3 minuten via de passage en het Kazerneplein naar de ingang van het outlet. Het reuzenrad staat op het plein bij de McDonald’s.

  • Een ritje in het reuzenrad kun je maken tot 30 minuten na sluitingstijd van het Designer Outlet Roermond. Dus maandag t/m zondag tot 17.30 uur.

Bak de lekkerste kerstkoekjes

Op zoek naar een leuke + lekkere activiteit met kinderen (of zonder kinderen) waarbij je gewoon thuis kunt blijven? Bak dan de heerlijke kerstkoekjes, gebaseerd op het recept van Cas Wolters. Cas is bekend van Heel Holland Bakt 2018 en Heel Holland Bakt nog een keertje 2021 en hij woont in Roermond.

Hij deelde zijn koekjes in 2019 samen met Suzan Seegers in het centrum van Roermond uit. Wij kunnen ons voorstellen dat jij deze graag nog eens zou willen proeven. Ook wanneer je het hebt gemist is het natuurlijk hartstikke leuk om zelf lekkere koekjes te bakken en hier vervolgens samen van te genieten.

Bak de kerstkoekjes van Cas