ROERMONDVOL Licht

Deze winter is ROERMONDVOL licht! Bij binnenkomst in de stad, waan je je al in een sprookje: of dit nu is via de Roerkade en de mooi verlichte Stenen Brug of je stapt uit de trein en ziet de metershoge cadeaustapel op het Stationsplein. De prachtige pleinen, de Kiosk op het Munsterplein en de winkelstraten in Roermond zijn sfeervol versierd. De twinkelende sfeerverlichting, de metershoge lichtobjecten (zoals de hamster op ski’s en sneeuwpop) zorgen voor veel gezelligheid en sfeer tijdens de donkerste dagen van het jaar.

Beleef de sfeervolle feestdagen in Roermond

In de aanloop naar de feestdagen kom je in Roermond al helemaal in de stemming. Je kunt hier veilig de cadeaus voor jouw vrienden en familie scoren. De binnenstadondernemers hebben speciaal voor jou al 40 cadeau tips geselecteerd. Bekijk hier de openingstijden (incl. voor en tijdens de feestdagen) van de winkels in Roermond.

Kom jij toveren in Roermond?

Tover Route Roermond lantaarnOnze Troubadour nodigt kinderen en gezinnen uit om te komen toveren in Roermond. Met een speciaal toverstokje kun jij toveren op 40 toverpunten verspreid door onze stad (24 uur per dag, dus ook met daglicht, t/m 31 januari 2021). Bij sommige toverpunten staan letters verstopt. Als jij de toverpuzzel oplost, maak je kans op mooie prijzen.

Alles over de Tover Route

ROERMONDVOL Cadeaus

Ook nu kun je in Roermond de cadeaus shoppen voor jouw familie en anderen geliefden. De winkels zijn (veilig) geopend en je bent van harte welkom. De binnenstadondernemers van Roermond hebben speciaal voor jou 40 unieke en inspirerende cadeaus geselecteerd voor jong én oud.

Ontdek 40 cadeau tips uit Roermond

ROERMONDVOL Lekkers

Bij diverse horecaondernemers kun je tijdens je bezoek terecht voor warme dranken, lunch en lekkernijen to go. Liever samen thuis uit eten en genieten van de lekkerste gerechten klaar gemaakt door Roermondse chefkoks? Dat kan ook! Wij hebben alle mogelijkheden voor je op een rij gezet!

ROERMONDVOL Lekkers

Reuzenrad

Wil je tijdens je bezoek aan Roermond even pauzeren? Maak dan een ritje in het betoverende reuzenrad bij het Designer Outlet Centre. Geniet zowel overdag als ’s avonds van een prachtig uitzicht over Roermond en de omgeving.

Kerst in het Designer Outlet Centre

Activiteiten tijdens kerst in Roermond

Ontdek onze tips om te doen tijdens de kerst: mooie stadswandelingen, kerstkoekjes bakken, geopende musea en geschikte binnen activiteiten met kids.

Activiteiten tijdens kerst in Roermond