ROERMONDVOL licht

In de winter van 2019-2020 was ROERMONDVOL licht! De prachtige pleinen, etalages, kleinere straatjes en de grotere winkelstraten in Roermond waren sfeervol versierd. De twinkelende sfeerverlichting, de metershoge lichtobjecten (zoals de hamster op ski’s en sneeuwpop) het winters entertainment en warme lekkernijen in de binnenstad zorgden voor veel gezelligheid en sfeer tijdens de donkerste dagen van het jaar. Een compleet winterprogramma met grote en kleine evenementen staat garant voor gezelligheid en beleving.

Lights On Parade – vrijdag 8 november | 18.00 uur Stationsplein
Een muzikale en sfeervolle lichtparade door de binnenstad Roermond naar het reuzenrad bij het Designer Outlet Roermond.

Meer over Lights On Parade

Entertainment – vanaf 7 december
Wie in de aanloop naar de Kerst inkopen gaat doen, zal verrast worden door diverse entertainmentacts. Bezoekers van de binnenstad Roermond zullen geëntertaind worden door o.a. de ganzenfanfare, korenblaaskapellen, zangers en zangeressen.

Santa Run Roermond – zondag 15 december | 13.00 uur Munsterplein

Een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen door de binnenstad van Roermond.  Bij deze Santa Run draait het niet om de snelste tijd, maar om lol en hilariteit. De opbrengst van deze run wordt gedoneerd aan het Toon Hermans Huis in Roermond.

Inschrijven en meer info Santa Run

Santa’s House Roermond – 7 t/m 29 december
Zaterdag 7 december vliegt de Kerstman Roermond binnen. Hij neemt zijn intrek in het Santa’s House gelegen in Shoppingcenter Roercenter (makkelijk bereikbaar vanuit de Markt en het Munsterplein). Het gehele Roercenter wordt in Kerstsfeer aangekleed en je kunt hier o.a. terecht voor warme chocomel en Gluhwein. Kinderen kunnen mee doen aan een kleurplatenwedstrijd en genieten van diverse voorleesmiddagen. Bezoekers aan de Santa’s House kunnen tijdens een meet & greet een selfie/foto maken met o.a. de Kerstman zelf, maar ook met een Sneeuwpop en Kerstelfjes. In de weekenden is er in de middag sfeervolle livemuziek.

Entertainment kalender Santa’s House