ROERMONDVOL Licht

Kijk je ogen uit: duizenden lichtjes laten Roermond stralen deze winter.
Bij binnenkomst in de stad, waan je je al in een sprookje: de prachtige pleinen, de Kiosk op het Munsterplein en de winkelstraten in Roermond zijn sfeervol versierd. Dankzij metershoge 3D lichtobjecten verspreid door de binnenstad én herkenbare Roermondse selfiespots, is een bezoek aan ROERMONDVOL Licht een absolute must.

Toveren in Roermond

De interactieve én muzikale Tover Route wordt wegens succes van vorig jaar herhaald. Op jou wacht een vernieuwde én vooral muzikale Tover Route! Door de combinatie van licht én muziek is de Tover Route ook geschikt om overdag te doen.

Dit jaar hebben de Troubadour en DJ Daisy Bell de hulp van kinderen hard nodig om de binnenstad te verlichten. Betover de vele etalages in de straten van Roermond. Nieuw dit jaar is een heuse muzikale ervaring die bij iedere etalage te beleven is. Koop een interactief toverstokje voor maar 2 euro, los de Tover Puzzel op en maak kans op een Nintendo Switch.

Toveren in Roermond kan t/m 30 januari 2022.

Kom toveren in Roermond

Sfeervol shoppen

Ontdek ons complete winkelaanbod incl. meer dan 130 verrassende speciaalzaken en boetiekjes. In Roermond kun jij voor de feestdagen beslist slagen! De enthousiaste ondernemers zoeken graag samen met jou naar dat persoonlijke cadeautje of feestelijk outfit. Je bent iedere dag van de week van harte welkom. Plan je bezoek van te voren met dit handige overzicht van openingstijden tijdens de feestdagen en onze druktemeter.

Alles over shoppen in Roermond

ROERMONDVOL Cadeaus

Meer dan 35 cadeau tips in Roermond!

Roermond vol boetiekjes

Vrouwelijk, casual of juist stoer. Scoor jouw nieuwste outfit in één van de dames boetiekjes.

Dé speciaalzaken van Roermond

Een must-do in Roermond: winkels en horecazaken die al 25 jaar of langer in Roermond zijn.

Ambachtenroute Roermond

Handwerk gemaakt vol passie en met liefde voor het vak: bezoek de ambachtelijke winkels in Roermond.

Shoppen met kids in Roermond

Shop in de leukste (speelgoed)winkels voor kinderen in Roermond.

Top mannenzaken Roermond

Ontdek de hippe & chique top mannenzaken in Roermond.

Genieten van een hapje & drankje

Ook als de temperatuur buiten begint te dalen is het heerlijk vertoeven in de talrijke café’s en lunchrooms, ook op het terras! De meeste terrassen in Roermond zijn namelijk verwarmd, windvrij én beschikken bovendien over dekentjes en heaters. Geniet zelf van het rijke horeca aanbod in Roermond.

Wil je ook ’s avonds genieten van de kookkunsten van de Roermondse horeca? Klik dan op onderstaande button en ontdek waar jij je diner kunt bestellen!

ROERMONDVOL Lekkers

Parkeer actie!

Parkeren 4 euro Roermond

Ideaal voor jouw dagje uit: parkeer jouw auto, tijdens je bezoek aan Roermond, voor 4 euro per dag in de parkeergarages Stationspark en Kazerneplein.

Take a selfie!

Hoe fotogeniek is onze sfeerverlichting? In Roermond hebben we een aantal fantastische selfie spots én fotogenieke locaties. Dat levert zeker leuke selfie en foto’s op tijdens jouw bezoek aan Roermond.

  •  TIP: Als je de foto post op social media tag ons en gebruik de #WeAreRoermond. Wie weet reposten wij jouw foto op ons account @WeAreRoermond!
Ontdek onze foto Instagram hotspots

Reuzenrad in Roermond

Gezellig een ritje in het reuzenrad! Geniet zowel overdag als ’s avonds van een prachtig uitzicht over Roermond en de omgeving vanuit het betoverende reuzenrad bij het Designer Outlet Roermond. Vanaf de Markt loop je binnen 3 minuten via de passage en het Kazerneplein naar de ingang van het outlet. Het reuzenrad staat op het plein bij de McDonald’s.

  • Een ritje in het reuzenrad kun je maken tot 30 minuten na sluitingstijd van het Designer Outlet Roermond. Dus maandag t/m zondag tot 17.30 uur.