ROERMONDVOL licht

Deze winter is ROERMONDVOL licht! De prachtige pleinen, etalages, kleinere straatjes en de grotere winkelstraten in Roermond worden sfeervol versierd. De twinkelende sfeerverlichting, de metershoge lichtobjecten (zoals de hamster op ski’s en sneeuwpop) het winters entertainment en warme lekkernijen in de binnenstad zorgen voor veel gezelligheid en sfeer tijdens de donkerste dagen van het jaar. Een compleet winterprogramma met grote en kleine evenementen staat garant voor gezelligheid en beleving.

ROERMONDVOL samen aan tafel

Vrijdag 13 december | 17.30 uur Passage (tussen de Grote Kerkstraat en Kazerneplein)

750 Roermondenaren samen aan tafel in een winters tafereel. Een pop-up restaurant in de binnenstad op een heel bijzondere locatie. Lachende mensen, klinkende glazen, smaakvolle gerechten en jij bent uitgenodigd!

ROERMONDVOL samen aan tafel

Happy Train

T/m 5 januari 2020| Designer Outlet Roermond naar centrum Roermond

Elke donderdag t/m zondag vervoert de Happy Train bezoekers van het Designer Outlet Roermond gratis naar de binnenstad van Roermond en
vice versa. De elektrische trein verzorgt ritten tussen 11.00 en 18.00 uur en op zondag vanaf 13.00 uur.

Sint entertainment

Zaterdag 23 & zondag 24 november | zaterdag 30 & zondag 1 december | gehele binnenstad

Laat je tijdens de weekenden, waarin Sinterklaas zijn inkopen doet, verrassen door de muzikale Pieten, dans Pieten en Pieten op stelten.

Programma Sint entertainment

Santa's House

Vanaf 7 t/m 29 december | Roercenter

Zaterdag 7 december vliegt de Kerstman Roermond binnen. Hij neemt zijn intrek in het Santa’s House gelegen in Shoppingcenter Roercenter (makkelijk bereikbaar vanuit de Markt en het Munsterplein). Bezoekers aan de Santa’s House kunnen tijdens een meet & greet een selfie/foto maken met o.a. de Kerstman zelf, maar ook met een Sneeuwpop en Kerstelfjes.

Santa's House

Kerst entertainment

Vanaf 7 december t/m 5 januari 2020 | gehele binnenstad

Na 5 december staat het entertainment in de binnenstad in het teken van Kerst en winter: waggelende ganzen die lopen op het ritme van de trom, goochelaars, Dickens koor, levende standbeelden en diverse muziekgezelschappen.

Programma kerst entertainment

Santa Run

Zondag 22 december | start Munsterplein

Een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen door de binnenstad van Roermond. Bij deze Santa Run draait het niet om de snelste tijd, maar om lol en hilariteit. De opbrengst van deze run wordt gedoneerd aan het Toon Hermans Huis in Roermond.

Meer informatie en inschrijven

14
dec

Workshop Kerstdecoratie

Gezellig samen een Kerststukje maken o.l.v. een professional in een sfeervol aangeklede winterse tent op het Munsterplein…
22
dec

Levende Kerststal

Beleef het kerstverhaal met de prachtige levende kerststal op de Markt (12.30 tot 17.30 uur).
28/29
dec

Verhalenverteller

Luister naar de mooiste verhalen en anekdotes in een sfeervol aangeklede tent op het Munsterplein (12.30-17.30 uur).