ROERMONDVOL Licht

Roermond op z’n mooist: duizenden lichtjes laten Roermond stralen deze winter. Met de nieuwe metershoge 3D lichtobjecten en herkenbare Roer💋 selfiespots maak jij gegarandeerd een memorabele foto. In de aanloop naar de feestdagen is Roermond beslist een gezellige bestemming om te ontspannen of jezelf te verwennen: bijzondere horecazaken, meer dan 140 verrassende speciaalzaken & boetiekjes, unieke XXL fotospots, een schaatsbaan en een vernieuwde én grotere Tover Route.

ROERMONDVOL Licht

Voordelig parkeren in Roermond!

Parkeren 4 euro Roermond
Genieten van je dagje uit in Roermond en goedkoop parkeren? In Roermond is het mogelijk om de hele dag te parkeren voor 4 euro! Parkeer je auto in de overdekte + bewaakte parkeergarages Stationspark (Maria Theresialaan 12) en Kazerneplein (Maashaven 144). Koop een speciaal uitrijkaartje €4 bij één van de officiële verkooppunten en geniet van jouw dagje uit in Roermond.

Schaatsen in Roermond

Kom deze winter schaatsen op het mooiste plein van Limburg!
Eind 2023 kun je op het Munsterplein in Roermond de sterren van de hemel. Op het plein ligt een duurzame, synthetische schaatsbaan, die evengoed spekglad is. De schaatsbaan lijkt op ijs, voelt aan als ijs, maar het is geen ijs.

De openingstijden van 2023 volgen later dit jaar.

Openingstijden schaatsbaan
Schaatsbaan Roermond - schaatsen huren

Shoppen voor en met het hele gezin

Wist je dat de binnenstad van Roermond rijk is aan meer dan 140 speciaalzaken? Naast de welbekende ketens vind je hier ook verrassende speciaalzaken en boetiekjes waar iedereen kan slagen. Onze enthousiaste ondernemers helpen jou met het zoeken naar een feestelijke outfit of uniek cadeau.

Roermond vol boetiekjes

Vrouwelijk, casual of juist stoer. Scoor jouw nieuwste outfit in één van de dames boetiekjes.

Kleding / schoenen dames

Tips voor de leukste winkels met betaalbare dameskleding en -schoenen in Roermond!

Kleding / schoenen heren

Vind hier tips voor de leukste kleding- en schoenenzaken voor heren in Roermond.

Genieten van een hapje & drankje

Gezellig samen tafelen met familie en vrienden doe je bij je favoriete café of restaurant in Roermond! Smullen van menu’s met heerlijke seizoen gerechten, op een verwarmd terras genieten van een stuk vlaai, gluhwein of warme chocomel.

5x heerlijk verwarmd terrassen in Roermond!

Neem je warme jas en dikke sjaal mee en geniet van de verwarmde terrassen in Roermond.