ROERMONDVOL Licht

Deze winter is ROERMONDVOL licht! Bij binnenkomst in de stad, waan je je al in een sprookje: of dit nu is via de Roerkade en de mooi verlichte Stenen Brug of je stapt uit de trein en ziet de metershoge cadeaustapel op het Stationsplein. De prachtige pleinen, de Kiosk op het Munsterplein en de winkelstraten in Roermond zijn sfeervol versierd. De twinkelende sfeerverlichting, de metershoge lichtobjecten (zoals de hamster op ski’s en sneeuwpop) zorgen voor veel gezelligheid en sfeer tijdens de donkerste dagen van het jaar.

Kom jij toveren in Roermond?

Tover Route Roermond lantaarnOnze Troubadour nodigt kinderen en gezinnen uit om te komen toveren in Roermond. Met een speciaal toverstokje kun jij toveren op 40 toverpunten verspreid door onze stad. Bij sommige toverpunten staan letters verstopt. Als jij de toverpuzzel oplost, maak je kans op mooie prijzen.

Alles over de Tover Route

Online shoppen in Roermond

Veilig cadeaus voor familie & vrienden shoppen of de laatste inkopen voor de feestdagen kopen, dat kan online bij de ondernemers van de binnenstad Roermond. Ontdek de mogelijkheden!

Online shoppen Roermond

ROERMONDVOL Lekkers

Bij diverse horecaondernemers kun je tijdens je bezoek terecht voor warme dranken, lunch en lekkernijen to go. Liever samen thuis uit eten en genieten van de lekkerste gerechten klaar gemaakt door Roermondse chefkoks? Dat kan ook! Wij hebben alle mogelijkheden incl. diverse kerst specials voor je op een rij gezet!

ROERMONDVOL Lekkers

Activiteiten tijdens kerst in Roermond

Ontdek onze tips om te doen tijdens de kerst: mooie stadswandelingen, kerstkoekjes bakken, geopende musea en geschikte binnen activiteiten met kids.

Activiteiten tijdens kerst in Roermond