Leuke kroegjes in Roermond

Samen zijn met vrienden en een onvergetelijke avond beleven in een gezellig kroeg, klinkt dat voor jou ook geweldig? Dan is Roermond een zeer geschikte plek. Er zijn hier ontzettend veel kroegjes waar een fijne sfeer hangt en waar je met vrienden een goed gesprek kunt voeren, van de lekkerste drankjes geniet en misschien zelfs een dansje waagt! Wij geven je graag onze tips over de leukste kroegjes die er te vinden zijn in Roermond.

Café Le Journal

Op het Stationsplein vind je dit gezellige café met een ongedwongen sfeer. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, dus ook jij bent met je familie, collega’s, vrienden of ander gezelschap van harte welkom! Bij Le Journal is het mogelijk om rustig een biertje te drinken aan de bar met je vrienden, maar na 22 uur gaat het volume hoger en is de dansvloer geopend! Deze kroeg serveert naast de grote verscheidenheid aan lunch- en dinergerechten een groot assortiment aan bieren, wijnen en zeer voordelige cocktails. Hier kun je natuurlijk altijd een lekkere borrelplank of andere borrelhapjes bij bestellen, om jouw avond helemaal compleet te maken.

Ontdek Café Le Journal
Cafe Le Journal Roermond

Café de Kade

De Roerkade is misschien wel dé plek van Roermond wanneer je van een avondje uit houdt met je vrienden, collega’s of ander gezelschap. Hier vind je ook Café de Kade, waar het in de zomer heerlijk vertoeven is op het terras pal aan het water. En waar je later op de avond of in de winter naar binnen gaat voor een heerlijk drankje of zelfs een dansje! Daarnaast staat dit café bekend om de heerlijke menukaart die bestaat uit kleine gerechten om te delen met jouw favoriete gezelschap. Dat is natuurlijk ook perfect voor een gezellige avond uit! Naast deze heerlijke gerechtjes worden er diverse cocktails en speciaalbieren geserveerd.

Ontdek Café de Kade
Cafe de Kade Roermond

De gezelligste pubs

Wanneer je houdt van een avondje uit met vrienden in een gezellige kroeg, dan zijn een van de pubs in Roermond ook echt iets voor jou. Pubs zijn van origine een element uit de Britse cultuur. Deze Engelse kroegen zijn nu inmiddels ook in Roermond een zeer bekend fenomeen, waardoor verschillende pubs hun deuren hebben geopend. Wij geven je onze tips over de beste pubs in Roermond!

Blond en Blond Remunj

Roerkade 6
Een sfeervol grand café om gezellig te borrelen en lekker te eten.

Café Kaatje

Roerkade 12
Een gezellig restaurant met een creatieve menu kaart voor lunch, diner, borrel én cocktails!

Café de King

Stationsplein 15
Gezellig café, eten à la carte met een lekker speciaal biertje.

Uitgaansgelegenheden in Roermond

Houd jij van een gezellig avondje aan de bar in de kroeg, maar wil jij ook wel een dansje wagen in een discotheek of andere uitgaansgelegenheid? Bekijk dan de andere opties om een onvergetelijke avond te beleven in Roermond ook eens!

Uitgaan in Roermond

Roermond voor GEN Z

Ontdek alle hotspots voor generatie Z!

10x Vegan & vegetarisch in Roermond

10x Dé lekkerste vegan & vegetarische gerechten in Roermond eet je in deze restaurants.

Gezellige terrasjes in Roermond

Strijk neer op een terrasje aan het water, historisch plein of op een bruisend plein!

Sushi restaurants in Roermond

De lekkerste sushi restaurants in Roermond!