Leuke kroegjes in Roermond

Samen zijn met vrienden en een onvergetelijke avond beleven in een gezellig kroeg, klinkt dat voor jou ook geweldig? Dan is Roermond een zeer geschikte plek. Er zijn hier ontzettend veel kroegjes waar een fijne sfeer hangt en waar je met vrienden een goed gesprek kunt voeren, van de lekkerste drankjes geniet en misschien zelfs een dansje waagt! Wij geven je graag onze tips over de leukste kroegjes die er te vinden zijn in Roermond.

Café Le Journal

Op het Stationsplein vind je dit gezellige café met een ongedwongen sfeer. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, dus ook jij bent met je familie, collega’s, vrienden of ander gezelschap van harte welkom! Bij Le Journal is het mogelijk om rustig een biertje te drinken aan de bar met je vrienden, maar na 22 uur gaat het volume hoger en is de dansvloer geopend! Deze kroeg serveert naast de grote verscheidenheid aan lunch- en dinergerechten een groot assortiment aan bieren, wijnen en zeer voordelige cocktails. Hier kun je natuurlijk altijd een lekkere borrelplank of andere borrelhapjes bij bestellen, om jouw avond helemaal compleet te maken.

Ontdek Café Le Journal

Café&Zo

Niet alleen voor Le Journal moet je op het Stationsplein zijn, ook Café&Zo is zeker een bezoekje waard! Dit is de perfecte plek voor een leuk en ouderwets avondje uit. Overdag serveert dit café zijn hapjes en drankjes op het gezellige terras, maar in de avond worden regelmatig activiteiten georganiseerd en is de partyagenda eigenlijk altijd gevuld. Je vindt hier echter niet alleen een gezellig café, want op de eerste verdieping bevindt zich een cocktailbar, die een zeer intieme sfeer uitademt. Dit is natuurlijk de perfecte plek voor een warme zomeravond, maar ook in de winter kom je hier even in warmere sferen!

Ontdek Café&Zo

Café de Kade

De Roerkade is misschien wel dé plek van Roermond wanneer je van een avondje uit houdt met je vrienden, collega’s of ander gezelschap. Hier vind je ook Café de Kade, waar het in de zomer heerlijk vertoeven is op het terras pal aan het water. En waar je later op de avond of in de winter naar binnen gaat voor een heerlijk drankje of zelfs een dansje! Daarnaast staat dit café bekend om de heerlijke menukaart die bestaat uit kleine gerechten om te delen met jouw favoriete gezelschap. Dat is natuurlijk ook perfect voor een gezellige avond uit! Naast deze heerlijke gerechtjes worden er diverse cocktails en speciaalbieren geserveerd.

Ontdek Café de Kade

Uitgaansgelegenheden in Roermond

Houd jij van een gezellig avondje aan de bar in de kroeg, maar wil jij ook wel een dansje wagen in een discotheek of andere uitgaansgelegenheid? Bekijk dan de andere opties om een onvergetelijke avond te beleven in Roermond ook eens!

Uitgaan in Roermond

Wijn- of bierproeverij in Roermond

Heerlijk samen genieten van een wijn- of bierproeverij in Roermond!

Gezellige terrasjes in Roermond

Strijk neer op een terrasje aan het water, historisch plein of op een bruisend plein!

15 Restaurants in Roermond voor elk budget

Bourgondisch genieten in Roermond voor elk budget.