Uitgaan in Roermond

Roermond bruist niet alleen overdag, maar zeker ook ’s nachts. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor uitgaan in Roermond. Ga jij ook graag met je vrienden naar de leukste feesten? Ontdek dan wat Roermond te bieden heeft. Ons overzicht van de uitgaansmogelijkheden in deze stad zal je hierbij zeker op weg helpen!

Bekijk wat jou aanspreekt en plan je bezoek gemakkelijk via onze website. Je kunt je bezoek natuurlijk combineren met overdag shoppen of bezienswaardigheden bekijken. Voor iedereen is er wel wat te doen.

De Club

De naam zegt het al; dit is een echte club. Hier kun je terecht voor een dansje, een drankje en natuurlijk voor de echte Roermondse gezelligheid. De Club mag je dan ook absoluut niet voorbijlopen tijdens het uitgaan in Roermond. Vooral leuk voor de jeugd!

Ontdek De Club

Cafe&Zo

Voor een leuk avondje uit ben je op het stationsplein ook zeker op het goede adres. Dit is al helemaal het geval bij Café & Zo. Overdag is dit een gezellig terras en in de avond een drukke partyagenda. Je kunt hier dus zowel gezellig borrelen als lekker stappen. Op de eerste verdieping is een cocktailbar te vinden. Deze ademt een intieme sfeer uit. Perfect voor een warme zomeravond!

Café Enzo

Stationsplein 18
Hier kun je gezellig borrelen, een kop koffie drinken en in het weekend lekker stappen.

TwentyTwo Cocktailbar

TwentyTwo Cocktailbar is een uniek concept in de binnenstad van Roermond. Het is heel anders dan andere vergelijkbare concepten en een echte ervaring op zich. Geniet van classics met een twist, de old fashioned cocktails of een heerlijk dessert. Ook hier zul je je tijdens het uitgaan in Roermond zeker vermaken.

TwentyTwo Cocktailbar

Zwartbroekstraat 22
Cocktailbar met goede muziek, leuke sfeer en lekkere cocktails.

Mr. Sammi

Mr. Sammi staat bekend om zijn drukbezochte cocktailnight. Drink hier een heerlijke cocktail en geniet van goede muziek en vooral veel gezelligheid. De cocktailnight bij Mr. Sammi staat garant voor een leuke avond. Geen idee welke cocktails lekker zijn? Laat je dan gewoon verrassen!

Mr. Sammi Bistro Bar

ECI 13
Relaxte en sfeervolle bistro bar met originele gerechten en cocktails vlakbij het centrum.

ECI Cultuurfabriek

De ECI Cultuurfabriek is dé plek voor evenementen voor jongeren. Er zijn toffe feesten rondom alle muziekgenres. Zo kom je er R&B, klassiek, maar ook jazz tegen. Een feestje in een van de oudste, maar ook hipste wijken van Roermond, wie wil dat nou niet?

Ontdek de ECI Cultuurfabriek

Andere uitgaansgelegenheden in Roermond:

Azijnfabriek

Zwarbroekstraat 17
Cultureel poppodium voor jongeren, muziek- en cultuurliefhebbers!

Café de Kade

Roerkade 13
Ontspannen op het terras aan het water of in het gezellige café met heerlijke cocktails.

Café de King

Stationsplein 15
Gezellig café, eten à la carte met een lekker speciaal biertje.

Café Le Journal

Stationsplein 17A
Leuk café met een ongedwongen, gezellige sfeer.

Jill Murphy's

Stationsplein 16
Gezellige eetcafé en pub.

Leuke kroegjes in Roermond

Ontdek de leukste kroegjes in Roermond!

Gezellige terrasjes in Roermond

Strijk neer op een terrasje aan het water, historisch plein of op een bruisend plein!

Ontdek het gezellige Roermond

Leuke tips om jouw vrije tijd te besteden in Roermond!