Roermond Live – Koningsdag

Een gratis en gezellig muziek- en dansfestijn op alle pleinen in het centrum van Roermond geschikt voor het hele gezin en alle leeftijden. Op elk plein komt een podium te staan voor live optredens met ieder een ander genre. Dans vanaf 12.00 uur op: evergreens, hits, rock’n roll, latin, smartlappen, etc. Voor een lekker hapje & drankje kun je uiteraard terecht bij de talrijke horecazaken aan de diverse pleinen.

Roermond Live: dé locaties

Het programma en de locaties volgen z.s.m.

Roermond Live

Programma Koningsdag Roermond

Ontdek het volledige programma van Koningsnacht en Koningsdag in Roermond. Met o.a. een Silent Disco, Roermond Live en diverse vrijmarkten in de gemeente Roermond.

Alles over Koningsdag in Roermond
Koningsdag Roermond Munsterplein

Shoppen op Koningsdag in Roermond

De winkels in de binnenstad van Roermond zijn geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Ontdek de meer dan 140 speciaalzaken? Naast de welbekende ketens vind je hier ook verrassende speciaalzaken en boetiekjes waar iedereen kan slagen.
De openingstijden zijn door de winkeliers vrij in te vullen, ook tijdens de feestdagen. Voorkom dat je voor een dichte deur staat en check vooraf de openingstijden van jouw favoriete winkel.

Roermond vol boetiekjes

Vrouwelijk, casual of juist stoer. Scoor jouw nieuwste outfit in één van de dames boetiekjes.

Shop merken in Roermond

Check welke bekende merken je kunt shoppen in Roermond!

Genieten van een hapje & drankje

Lekker eten en drinken op Koningsdag op een terras of binnen. Bij de talrijke horecagelegenheden kun je smullen van een stuk vlaai, een borrelplankje en menu’s met heerlijke seizoen gerechten.

10x Vegan & vegetarisch in Roermond

10x Dé lekkerste vegan & vegetarische gerechten in Roermond eet je in deze restaurants.

Kinderrestaurants Roermond met speelruimte

De beste tips voor de gezelligste kinderrestaurants in Roermond.

Parkeren 4 euro Roermond

Hele dag parkeren in Roermond: 4 euro

Genieten van je dagje uit in Roermond en goedkoop parkeren? In Roermond is het mogelijk om de hele dag te parkeren voor 4 euro! Parkeer je auto in de overdekte + bewaakte parkeergarages Stationspark (Maria Theresialaan 12) en Kazerneplein (Maashaven 144). Koop een speciaal uitrijkaartje €4 bij één van de officiële verkooppunten en geniet van jouw dagje uit in Roermond.

Munsterplein

Stationsplein

Kloosterwandplein

Markt

Roerkade

ECI

't Paradies

Het Prinsenhof