High tea in Roermond

Een middagje lekker toeven met je vriendinnen, oma, moeder of tante? Dan is een high tea in Roermond echt een aanrader! Onder het genot van heerlijke hapjes en natuurlijk een kopje thee kunnen jullie fijn bijkletsen over alles wat er in jullie leven speelt. Op deze manier is kletsen nóg gezelliger.

High teas zijn tegenwoordig erg populair in Nederland. Het idee erachter vindt zijn oorsprong echter in Engeland. Het is vergelijkbaar met de Engelse ‘afternoon tea’. De hapjes kunnen erg vullend zijn, dus het is aan te raden om van tevoren niet te veel te eten!

Verschillende plekken voor een Roermondse high tea

In het mooie Roermond zijn vele unieke locaties te vinden voor een high tea. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij B&B De Pastorie. Bepaal zelf hoe luxe je het wil maken en zoek de beste plek voor jou uit. Je kunt een etentje makkelijk combineren met een overnachting in een hotel of in een B&B in Roermond.

Onderaan op deze pagina is een overzicht te vinden van alle plekjes voor een high tea in Roermond. We hebben deze dus alvast voor jou verzameld, zodat jouw zoektocht hopelijk een stuk korter kan zijn.

high tea in roermond

Plan direct je bezoek

Als je dan toch in Roermond bent om bij te kletsen, is het aan te raden om je bezoek te combineren met een andere leuke activiteit. Er is gelukkig heel veel te doen. Zowel vrouwen als mannen kunnen hier bijvoorbeeld erg goed shoppen. In de binnenstad liggen veel winkels, maar je kunt ook bij het Designer Outlet of het Roercenter terecht. Verder zijn er veel bezienswaardigheden te bekijken, zoals de Munsterkerk.

Is een high tea het toch niet helemaal voor jou? Bekijk dan het overzicht van alle eet- en drinkgelegenheden in Roermond. Er zijn meer dan genoeg opties, van Limburgs tot Italiaans en Aziatisch, dus iedereen zal hier tevreden weer weg kunnen gaan.

roermond high tea

High tea plekken in Roermond:

Aruna

Kraanpoort 1
Restaurant met Frans-Mediterrane en oostelijke keuken gelegen in een prachtig 18e-eeuws pand.

Brownies & Downies

Munsterplein 20
Genieten van verse en ambachtelijke lunchgerechten, gemaakt en geserveerd door mensen met een beperking.

B&B De Pastorie

Grote Kerkstraat 29
Charmante B&B met een luxe inrichting en eigen restaurant in een monumentaal pand.

De Graasj Remunj

Knevelsgraafstraat 21
De Graasj is een ontmoetingsplaats (met o.a. een restaurant en binnenspeeltuin) die o.a. horeca, ontspanning, en leren…

Eet- en koffiehuis de Kiosk

Sint Christoffelstraat 4
Gezellige lunchroom met een mooi tuinterras aan met mooiste plein van Roermond met lunch- en dinerkaart.