Poulissen Audio Video Center

Winkel met deskundig advies bij de aanschaf van een nieuwe audio & video installatie.

Adresgegevens

Schoenmakersstraat 19
6041EX
Bezoek onze website

Poulissen Audio Video Center

Schoenmakersstraat 19

In 1995 opende Gerard Poulissen samen met zijn echtgenote Poulissen Audio Video Center in Roermond. Na 29 jaar elders in de audiowereld ervaring te hebben opgedaan, vond Gerard het tijd om zijn eigen concept te ontwikkelen. Vanaf het begin had hij een duidelijke visie, die vandaag de dag nog steeds overeind staat. Goed advies, het bieden van ruimte aan de klant voor beleving van beeld en geluid en service op maat met een eigen technische dienst.

Poulissen Roermond

Showroom

Nadat Gerard al een tijdje op zoek was naar een geschikt pand in het centrum van Roermond, kwam hij uit bij het pand aan de Schoenmakersstraat. Hij koos bewust voor Roermond vanwege de authentieke binnenstad en de goede bereikbaarheid per auto en trein, ook vanuit Duitsland en België. Vol trots droeg Gerard de kledingrekken van de vorige zaak uit het pand. Hij knapte het pand op en opende de showroom. Hij begon eenvoudig, maar door hard te werken en onverkort vast te houden aan zijn ambitie om particulieren thuis een optimaal kijk- en luistergenot te bezorgen, heeft hij de zaak uitgebouwd tot zijn huidige omvang.

Poulissen Audio Video Center Roermond

Enthousiasme

Wat Gerard het meest aanspreekt in zijn werk is zijn enthousiasme overdragen aan klanten en als zij het beeld en geluid net zo gaan waarderen en beleven. Hij denkt graag mee over oplossingen bij mensen thuis, hoe muziek het beste kan worden ervaren.

Door de jaren heen is de showroom en het assortiment telkens uitgebreid. Een van de bekroningen op het werk was in 2010 het winnen van De Roermondse Ondernemers Prijs. Ook het uitroepen van Poulissen als de ‘beste hifizaak van Nederland’ (4x), ‘Beste Bang & Olufsen Center van Nederland’ en de top 3 nominatie voor de ‘Master Retailprijs van Nederland’, zijn hoogtepunten die genoemd mogen worden.

Poulissen Schoenmakersstraat Roermond

Toekomst

Momenteel heeft Poulissen 15 luisterruimtes om muziek en beeld te beleven. Maar ook voor de toekomst liggen de plannen al klaar. Zo worden komend jaar een paar luisterruimtes volledig nieuw aangekleed en ingericht.

Poulissen Audio Video Center Roermond Schoenmakersstraat