The Passion 2021 in Roermond

Roermond vormde in 2021 het historische decor voor de muzikale live tv-productie The Passion. Het was de 11e editie die voor het eerst ‘onder de rivieren’  werd gehouden.
De muzikale paasvertelling vond plaats op Witte Donderdag 1 april  op het Munsterplein in het centrum van Roermond en was live op TV te zien.

Het thema van The Passion 2021 was #ikbenervoorjou

Meer over The Passion
The Passion Roermond Munsterplein

Cast van The Passion

Er kwam een prachtige cast naar Roermond voor de 11e editie van het evenement The Passion!
De verteller van The Passion was Anita Witzier, de rollen van Jezus en Maria werden vervuld door Freek Bartels en Trijntje Oosterhuis. Rob Dekay en Leo Alkemade speelden de discipelen Judas en Petrus, Tygo Gernandt vertolkte de rol van Pilatus. Humberto Tan deed verslag van de virtuele processie.

The Passion 2021 cast Roermond

De discipelen werden vertolkt door: Kim Pieters, Tooske Ragas, Jefferson Law, Jeffrey Hamilton, Ramon Brugman, Sharon de Miranda, Britt Scholte, Sterre Koning, Mitch Wolterink en Roosmarijn Wind.

The Passion 2021 cast Roermond

Route The Passion in Roermond

Loop in de voetsporen van de cast van The Passion 2021 en ontdek onze stad Roermond!
Ben jij benieuwd op welke locaties The Passion 2021 in Roermond gefilmd heeft? Wij hebben ze voor je verzameld! Met behulp van de plattegrond, informatie en foto’s kun jij je eigen Passion Route in Roermond samen stellen.

Ontdek de locaties van The Passion in Roermond
The Passion 2021 Roermond

The Passion is een productie van KRO-NCRV.
Foto’s: KRO-NCRV, fotograaf Sander Mulkens.