Gezellig eten met vrienden in Roermond

Er zijn ontzettend veel restaurants in Roermond waar je heerlijk kunt lunchen, dineren en/of borrelen met je vrienden, familie of collega’s. Wij delen de beste groepsrestaurants in Roermond met jou. Jij beleeft gegarandeerd een gezellige avond met vrienden onder het genot van de lekkerste drankjes en hapjes. Scroll verder voor alle tips!

Bubbles & Bites

Wil jij samen genieten van lekker eten? Dan ben je aan het perfecte adres bij Bubbles & Bites, want zij hebben verschillende voordelige menu’s die je kunt delen met jouw gezelschap. Kies uit enkel voor-, hoofd- of nagerechten of het complete share-menu. Laat je als gast inspireren door deze heerlijke gerechten, maar ook door de persoonlijke benadering van het personeel. Ze zorgen ervoor dat jij je thuis voelt in dit restaurant.

Alles over Bubbles & Bites
Bubbles en Bites Roermond

La Boca

De naam van dit restaurant is Spaans voor “de mond”. Dit staat centraal bij alles wat je in het restaurant doet: de lekkerste tapas proeven, een drankje drinken en een gezellig gesprek voeren. De passie voor Spaans eten en drinken is de kernwaarde waar alles om draait in dit gezellige restaurant. Twee keer per maand staat La Boca ook nog eens in het teken van paella en sangria. Op deze avonden kun je Spanje helemaal proeven en ervaren, samen met jouw vrienden!

La Boca

Brugstraat 21
Gezellige tapasbar en -restaurant.

El Sotano

In dit Mexicaans restaurant heb je ruime keuze aan klassieke & heerlijke Mexicaanse gerechten. Dit knusse restaurant ligt in één van de oudste straatjes van onze stad Roermond, vlakbij de Markt en de Sint-Christoffelkathedraal.
Het pand heeft een sfeervol, gewelfde kelder ui de 16e eeuw met open haar. Hier kan ook gedinereerd worden met een groep tot max. 36 personen. Op de begane grond kan met max. 45 personen gedineerd worden. Het gehele restaurant afhuren behoort ook tot de mogelijkheden.

La Cabrona

Kraanpoort 7

La Cabrona is een knus, kleurrijk en gezellig Mexicaans restaurant.

Schnitzelparadies Roermond

Bij het Schnitzelparadies waan je je in Toroler sferen. Ze bieden arrangementen (kleine of grote trek) en hebben een speciale kaart voor groepen vanaf 10 personen.
Er is keuzen uit meer dan 50 schnitzel, currywurst, kipspeizen en maaltijdsalades. Voor ieder wat wils!

Schnitzelparadies

Kazerneplein 5
Heerlijk eten op z'n Duits met meer dan 50 verschillende schnitzelvarianten! Wünderbar!

Hinata

Hou je van sushi, of wil je het graag leren kennen samen met een groep? Dan is Hinata perfect voor jou! Hier kan iedereen – door het all-you-can-eat concept- zelf kiezen wat hij of zij wil eten. Je vindt dit restaurant in hartje Roermond en je wordt verwend met de meest verfijnde gerechtjes die bestaan uit dagelijks vers geleverde producten. Door de voordelige prijs van het concept is het leuk en makkelijk om er met een grote groep te gaan genieten.

Alles over Hinata
Sushi Hinata Roermond

Toff

Op een van de mooiste locaties van Roermond, aan een prachtig authentiek pleintje in de Voorstad St. Jacob, vind je restaurant Toff. Het restaurant heeft een zeer warme moderne inrichting die in harmonie is met zijn omgeving, en dus ook verschillende authentieke delen bevat. De sfeer is zeer ongedwongen en je voelt je snel thuis, dit is de perfecte plek om met je vrienden een hele avond te genieten.

Ontdek Restaurant Toff
Met elkaar dineren Roermond

Andere restaurants in Roermond

Ben jij blij met onze tips voor groepsrestaurants in Roermond, maar zou je graag nog meer restaurants willen ontdekken in Roermond? Bekijk dan eens een van onderstaande pagina’s.

15 Restaurants in Roermond voor elk budget

Bourgondisch genieten in Roermond voor elk budget.

Gezellige terrasjes in Roermond

Strijk neer op een terrasje aan het water, historisch plein of op een bruisend plein!

Eten & Drinken in Roermond

Ontdek de talrijke restaurants, lunchrooms en terrasjes in Roermond.