Sjoemelmert Remunj

De Sjoemelmert (rommelmarkt) in Roermond is al meer dan 50 jaar traditie. Deze gezellige rommelmarkt (in het Remunjs: Sjoemelmert) is door de jaren heen uitgegroeid tot een jaarmarkt, braderie, rommelmarkt, hobbymarkt en kunstmarkt in één. Elk jaar komen duizenden bezoekers naar deze markt.

De Sjoemelmert in Roermond is op woensdag 24 en donderdag 25 juli 2024.

De Sjoemelmert wordt georganiseerd door Stichting Sjoemelmert Remunj i.s.m. de gemeente Roermond en Citymanagement Roermond.

Sjoemelmert Roermond

Locatie
De 200 kraampjes van de Sjoemelmert staan op de volgende straten: Zwartbroekstraat, Bakkerstraat, Minderbroedersstraat, Neerstraat, Marktstraat en op de Markt.

Toegang
De toegang van de Sjoemelmert in Roermond is gratis.

Tijdstip
De Sjoemelmert in Roermond is op woensdag en donderdag geopend van 10.00 tot 20.00 uur.
De winkels op woensdag zijn geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op donderdag van 10.00 t/m 21.00 uur.

Tip
Het is niet bij elk kraampje mogelijk om te pinnen.

Muziek & entertainment

Muziek
Tijdens het sjoemelen kun je genieten van gezellige muziek (bandjes of DJ) op diverse locaties in de Zwartbroekstraat, Bakkerstraat, Neerstraat en Markt tot uiterlijk 22.30. In de avonduren kom je in een extra zomerstemming door Samba band Sámbala.

Entertainment
Ook voor de kids is er leuk entertainment: springkussens op de Markt, vrolijke balloncreaties van Clown Tallie (verschillende locaties) en de meest kleurrijke schminkcreaties door Sôkkertantes (verschillende locaties).

Gezelligheid in cafés
’s Avonds na afloop van de Sjoemelmert is het nog extra gezellig in de talrijke cafés in de stad.

Sjoemelmert Roermond entertainment

Inschrijven

Wil je graag een kraampje of grondplaats op de Sjoemelmert? Dit is alleen mogelijk voor beide dagen (kraampje €75 en grondplaats €65) via dit inschrijfformulier.

 

Parkeren 4 euro Roermond

Hele dag parkeren in Roermond: 4 euro

Genieten van je dagje uit in Roermond en goedkoop parkeren? In Roermond is het mogelijk om de hele dag te parkeren voor 4 euro! Parkeer je auto in de overdekte + bewaakte parkeergarages Stationspark (Maria Theresialaan 12) en Kazerneplein (Maashaven 144). Koop een speciaal uitrijkaartje €4 bij één van de officiële verkooppunten en geniet van jouw dagje uit in Roermond.

10x Leukste winkels in Roermond

De 10 winkels die je tijdens jouw bezoek aan Roermond niet mag missen!