Overnachten op een inspirerende plek

Wil jij lekker een nachtje weg, en dan het liefst op een inspirerende plek die je nog niet eerder hebt gezien? Dat kan zeker in Roermond, want er zijn diverse plekken waar jij de bijzondere sfeer van de stad ook tijdens je overnachting kunt proeven. Dit zijn rustige accommodaties, waar jij na een hele dag de cultuur van Roermond te hebben ontdekt lekker kunt ontspannen. In deze hotels, B&B’s en andere accommodaties zijn er nog voldoende mogelijkheden om de bijzondere identiteit van Roermond verder te kunnen onderscheiden. Bekijk onze tips van accommodaties die hier volgens ons aan voldoen.

Overnachten in vijfsterren hotel Roermond

B&B Willem II

Midden in de stad overnachten, en toch veel natuur om je heen hebben: dat kan bij B&B Willem II. Officieel is Willem II een hotel, maar het is zo intiem ingericht dat je het gevoel krijgt in een Bed & Breakfast te slapen. Je wordt zeer gastvrij ontvangen en waant je midden in de natuur door de volledig omheinde stadstuin. De rijke historie van Roermond is in het interieur van Willem II ook meegenomen, want in de ontbijtruimte vind je bekende elementen van de architect Pierre Cuypers terug. Deze architect heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van Roermond. Wil je na een hele dag ontdekken rustig bijkomen? Neem dan een drankje of hapje in de rustige binnentuin en ontsnap aan alle stadsgeluiden.

Ontdek Willem II
bed and breakfast roermond

B&B de Pastorie

Naast een geweldige, rustig gelegen brasserie beschikt De Pastorie ook over een aantal charmante suites om in te overnachten. De Pastorie ligt iets buiten het hart van Roermond aan de voet van de Christoffel kathedraal. Dit zorgt ervoor dat je na een lange stadswandeling snel bij deze B&B arriveert, en toch ontsnapt aan de drukte van de stad. Zoals de naam al zegt, is deze B&B gesitueerd in een zeer monumentaal pand. Al is de inrichting hierop aangepast, er is ook geprobeerd om enkele moderne elementen toe te voegen. Dit heeft de luxe van de B&B veel goeds gedaan. Ook bij deze B&B is er een grote binnentuin, waar gewandeld kan worden, maar waar het ook mogelijk is om te ontspannen met een lekker hapje of drankje.

Ontdek B&B De Pastorie
B&B de Pastorie Roermond

B&B De Hofnar

Wanneer je houdt van overnachten in een oud pand met eigentijdse inrichting, ben je aan het goede adres bij B&B De Hofnar. Deze Bed & Breakfast ligt midden in het historische centrum van Roermond en is daarmee een zeer goede uitvalsbasis om de rijke historie van de stad te leren kennen. Wil je een hapje gaan eten of lekker drankje gaan drinken in de stad, dan heeft De Hofnar ook een ideale ligging. Binnen enkele minuten sta je op de gezellige Markt van Roermond.

Ontdek B&B De Hofnar
B&B Hofnar Swalmerstraat Roermond

Meer accommodaties

B&B in Roermond

Alle B&B's in centrum Roermond.

Hotels in Roermond

Ontdek dé hotels in Roermond!

Eten en drinken in een inspirerende omgeving

Eten en drinken in een inspirerende omgeving.

Laat je inspireren in Roermond

Benieuwd wat jij nog kunt ontdekken in Roermond?

Persoonlijk advies tijdens het winkelen

Persoonlijk advies tijdens het winkelen in Roermond.

Bezienswaardigheden in Roermond

Ontdek de bezienswaardigheden in Roermond!

Ambachtenroute Roermond

Handwerk gemaakt vol passie en met liefde voor het vak: bezoek de ambachtelijke winkels in Roermond.