Sinterklaas in Roermond

Jaarlijks komst Sinterklaas met zijn Pieten, paard en stoomboot naar Roermond om samen met de bezoekers een gezellig feestje te vieren. De Sint komt met zijn stoomboot aan bij de Roerkade. Vanuit hier gaat hij in een bonte optocht compleet met Pietenfanfare door het centrum van Roermond op weg naar het Munsterplein.

14
nov

Sinterklaas intocht

De Sint komt met de stoomboot aan bij de Roerkade in Roermond. Vanuit hier vertrekt een optocht…
20/5
nov/dec

Sint & Pieten Roercenter

Ga op de foto met de Sint en Pieten! Klik op de link voor het gehele programma!…

Tover Route Roermond

Ook leuk voor de kids: een vernieuwde én vooral muzikale Tover Route! Door de combinatie van licht én muziek is de Tover Route ook geschikt om overdag te doen.

Ook dit jaar heeft de Troubadour van Roermond de hulp van de kinderen hard nodig om de binnenstad te verlichten. Betover samen met deze vrolijke verschijning vele etalages in de straten van Roermond. Nieuw dit jaar is een heuse muzikale ervaring die bij iedere etalage te beleven is. Koop een interactief toverstokje voor maar 2 euro, los het raadsel op en maak kans op een Nintendo Switch.

Kom toveren in Roermond

ROERMONDVOL Licht

Beleef een intieme en gezellige binnenstad die bomvol hangt met sfeerverlichting. Kijk je ogen uit: duizenden lichtjes laten Roermond stralen deze winter. Dankzij metershoge 3D lichtobjecten verspreid door de binnenstad én herkenbare Roermondse selfiespots, is een bezoek aan ROERMONDVOL Licht een absolute must.

Ontdek onze tips voor sfeervol shoppensamen bourgondisch genietenparkeren voor 4 euro per dag, het grote reuzenrad op de binnenplaats van het Designer Outlet en andere activiteiten tijdens de gezelligste periode van het jaar!

Ontdek ROERMONDVOL Licht