Leuke kroegjes in Roermond

Roermond staat bekend om zijn sfeervolle kroegjes, waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Van oud bruine cafés tot moderne bars, er is voor ieder wat wils.  Kom genieten van een bruisende avond in de charmante kroegjes van deze gastvrije stad! Wij geven je graag onze tips over de leukste kroegjes die er te vinden zijn in Roermond.

Gezellige kroegjes Roermond

Aeve Choppe

Thomas & Angie opende in 2013 hun café Aeve Choppe, een oud bruin café waar iedereen zich snel thuis voelt. Het café staat bekend om leuke muziek, een gratis pooltafel en een grote jenga spel. Aeve Choppe is hét café voor jong, oud, gezelschappen of singles, toeristen en gezinnen met kinderen. Overigens heeft het café 1 huisregel: als je samen een shotje neemt: dient er chop-chop-chop-chop-chooop te worden en na het drinken van het shotje is het echt de bedoeling het shotglaasje over je schouder weg te gooien!

Café de King

De gezelligheid, nostalgisch bruin café, gasvrijheid door een leuk team onder leiding van Lène en Marcel, dé pooltafel, lekker eten & drinken en de muzikale avonden… daarvoor ga je naar Café De King op het Stationsplein in Roermond!

Café de King

Stationsplein 15
Gemütliches Café, Essen à la carte mit einem schönen Spezialbier.

Preuverie de Sjnats

Volgens Remco en Sharon is Preuverie de Sjnats een gezellig eetcafé met een uitzicht op de Markt, waardoor er altijd iets te beleven en te zien is. Bij de Sjnats geniet je van de uitgebreide hapjeskaart en bijv. een cocktail of biertje.

Preuverie de Sjnats

Markt 24
Genießen Sie eine Tasse Kaffee, ein Stück Torte oder ein Limburger Bier in diesem alten glanzvollen-braunen Café.

Café Le Journal

Op het Stationsplein vind je dit gezellige café met een ongedwongen sfeer. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, dus ook jij bent met je familie, collega’s, vrienden of ander gezelschap van harte welkom! Bij Le Journal is het mogelijk om rustig een biertje te drinken aan de bar met je vrienden, maar na 22 uur gaat het volume hoger en is de dansvloer geopend! Deze kroeg serveert naast de grote verscheidenheid aan lunch- en dinergerechten een groot assortiment aan bieren, wijnen en zeer voordelige cocktails. Hier kun je natuurlijk altijd een lekkere borrelplank of andere borrelhapjes bij bestellen, om jouw avond helemaal compleet te maken.

Café de Kade

De Roerkade is misschien wel dé plek van Roermond wanneer je van een avondje uit houdt met je vrienden, collega’s of ander gezelschap. Hier vind je ook Café de Kade, waar het in de zomer heerlijk vertoeven is op het terras pal aan het water. En waar je later op de avond of in de winter naar binnen gaat voor een heerlijk drankje of zelfs een dansje! Daarnaast staat dit café bekend om de heerlijke menukaart die bestaat uit kleine gerechten om te delen met jouw favoriete gezelschap. Dat is natuurlijk ook perfect voor een gezellige avond uit! Naast deze heerlijke gerechtjes worden er diverse cocktails en speciaalbieren geserveerd.

Café de Kade

Roerkade 13
Entspannen Sie auf der Terrasse am Wasser oder im gemütlichen Café bei leckeren Cocktails.

Andere leuke kroegjes

Blond en Blond Remunj

Roerkade 6
Ein stimmungsvolles Grand Café, um einen Drink und eine gute Mahlzeit zu genießen.

Café Kaatje

Roerkade 12
Ein gemütliches Restaurant mit einer kreativen Speisekarte für Mittagessen, Abendessen, Getränke und Cocktails!

Der Heilige Cornelius

Zwartbroekplein 6
Braunes Café mit einer großen Auswahl an Spezialbieren und wöchentlicher Live-Musik.

TwentyTwo Streetfood & Cocktailbar

Zwartbroekstraat 22
Restaurant mit asiatisch inspirierten Gerichten und Cocktailbar mit köstlichen und kreativen Cocktails.

Vrijmibo Roermond

Dé toplocaties voor een vrijmibo in binnenstad Roermond!

Roermond voor GEN Z

Ontdek alle hotspots voor generatie Z!

Veganes & vegetarisches Essen in Roermond

10x die leckersten veganen & vegetarischen Gerichte in Roermond essen in diesen Restaurants.

Gezellige terrasjes in Roermond

Strijk neer op een terrasje aan het water, historisch plein of op een bruisend plein!

15 Restaurants in Roermond für jedes Budget

Die Restaurants in Roermond sind vielfältig und daher bieten Sie für jedes Budget etwas an. 

Sushi restaurants in Roermond

De lekkerste sushi restaurants in Roermond!

Shoppen voor generatie Z

Dé shoptips voor generatie Z in Roermond.