Adriaans Bodywear

Spezialist für Dessous und Beinbekleidung für Männer und Frauen.

Adresse

Joep Nicolasstraat 5-7
6041JZ
Besuche unsere Webseite

Adriaans Bodywear

Joep Nicolasstraat 5-7

Het verschil tussen mannen en vrouwen die ondergoed kopen is sprekend, volgens Sylvia Adriaans. Als mannen bijvoorbeeld een boxershort hebben die ze bevalt, dan kopen ze 20 jaar lang diezelfde boxershort. Die boxershort heb ik graag aan, dus doe me daar nog maar 10 van. Vrouwen kunnen een uur bezig zijn om een bh te vinden met de juiste pasvorm en als ze een aantal maanden later weer komen, willen ze iets nieuws en doen ze het hele pas ritueel overnieuw.

Adriaans Roermond

Wolwinkel

Adriaans Lingerie & Bodywear is 45 jaar geleden opgericht door de ouders van Sylvia Adriaans. Rob Adriaans komt uit een ondernemersgezin en wilde graag voor zichzelf een bedrijf beginnen. Sylvia’s moeder was verpleegster, maar had een hobby aan breien en naaien. Zo zijn ze uitgekomen bij de Franse organisatie 3 Suisses en in de Neerstraat een wolwinkel gestart. Rob gaf toentertijd in de kelder les in het gebruik van breimachines. Het assortiment breidde uit met sokken en langzamerhand werd de winkel in de Neerstraat te klein. Adriaans verhuisde 34 jaar geleden naar de Joep Nicolasstraat, waar ze nu nog steeds gevestigd zijn. In deze nieuwe winkel waren 3 aparte ingangen, één voor wol, één voor ondergoed en één voor sokken.

Adriaans Roermond

Comfort

Sylvia Adriaans werkte vanaf de middelbare school in de weekenden en in de vakanties in de zaak. Na een studie en vaste baan in Tilburg, is ze vanaf haar 26e weer komen werken bij Adriaans. Dit beviel zo goed, dat ze geleidelijk aan in het bedrijf is gegroeid. De eerste jaren waren superdruk voor Sylvia, die in die tijd ook twee kleine kindjes had.

Vroeger was het aanbod in ondergoed veelal basic, maar dit wordt steeds aantrekkelijker. Ook wordt het comfort steeds beter. De cupmaten veranderen, waar vroeger 75B het best werd verkocht, is dit nu gemiddeld 80-85 DE. Adriaans biedt maten aan die gaan t/m cup J.

Adriaans Lingerie Roermond

Kwaliteit

Adriaans is uniek vanwege het grote assortiment en de enorme vakkennis. Door een unieke samenwerking met leveranciers verkopen ze alleen A-labels, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. De winkel aan de Joep Nicolasstraat heeft ook een sociale functie. Omwonenden komen vaak binnen om een praatje te maken en soms zelfs met kleine attenties voor de dames in de winkel, omdat ze het er zo gezellig vinden.

Adriaans Bodywear Roermond

Twee winkels

Er zijn twee vestigingen van Adriaans in Roermond, waarvan Sylvia Adriaans eigenaresse is. De winkel op de Kloosterwandstraat biedt voor vrouwen lingerie, badmode en nachtmode. Op de Joep Nicolasstraat biedt Adriaans ondergoed, sokken, panty’s en voor mannen ook nachtmode.

Adriaans sokken Roermond