Kermis in Roermond

Een eeuwenoude traditie met vermaak voor jong & oud die nooit zal vergaan: kermis. Zowel in het centrum van Roermond als in de aangrenzende wijken als Swalmen en Herten worden jaarlijks diverse kermissen georganiseerd.

Voorjaarskermis 24 t/m 30 mei 2024

Een gezellige kermis met meer dan 25 attracties voor jong en oud zoals de rupsbaan, Dumbo circus, grijpkranen, trampoline en meer. Uiteraard zijn er ook diverse snoep- en snackkraampjes aanwezig, o.a.: popcorn en suikerspinnen, curly chips, Viëtnamese snacks,…
De kermis is verspreid over diverse pleinen en straten in de binnenstad Roermond, namelijk op het Kloosterwandplein, het Munsterplein, Stationsplein en de Graaf Gerardstraat.

Meer info
Kermis Roermond

Vastelaoveskirmes Remunj ... 2025

De eerste kermis van het jaar in Roermond is traditiegetrouw de Vastelaoveskirmes (Carnavalskermis). De Vastelaoveskirmes in 2025 is te vinden op het Munsterplein met meer dan 10 attracties voor jong en oud, bijv.: rupsbaan, breakdance, trampoline, draaimolen, mini zweefmolen en eendjes vangen. De volgende eetkraampjes zijn er ook bij: churros, vis, Viëtnamese snacks, suikerspin, popcorn en snoep.

Carnavalskermis Roermond