Werken in de horeca van Roermond

Haal jij veel voldoening uit het bedienen van gasten of kook jij de sterren van de hemel? Dan kun je in Roermond als echte horecatijger op ontzettend veel locaties aan de slag. Deze regio kent namelijk een groot aanbod aan horeca. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke (bij)baan of carriere wilt maken in een mooi restaurant, aan mogelijkheden is er hier geen gebrek. Lees verder en leer meer over werken in de horeca in Roermond.

Aan de slag in de horeca
Werken in de restaurants van het merkendorp

Horeca banen bij Designer Outlet Roermond

Verspreid over het merkendorp van Roermond vind je diverse restaurants en cafés waar het winkelend publiek kan genieten van een hapje en een drankje. Om dit (internationale) publiek een optimale ervaring te kunnen bieden, zijn er veel horecatoppers nodig. Lijkt het je leuk om bij een van de verschillende restaurants of cafés je passie voor de horeca te laten uiten? Bekijk dan zeker de mogelijkheden bij Designer Outlet Roermond. Ga aan de slag als barista bij een van de drie Starbucks locaties of demonstreer jouw kennis van de Aziatische keuken bij Wagamama of Coco’s Asian Food. We weten zeker dat er een mooie uitdaging op jou staat te wachten.

Horeca banen bij Designer Outlet Roermond ontdekken
Eten bij Designer Outlet Roermond
Werken bij een van de horecaformules

Aan de slag bij Cox & Co

Cox & Co en Roermond zijn vrijwel onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze horecafamilie is daadwerkelijk een begrip in Roermond en daarbuiten. Met diverse horecaformules is er voor iedere portemonnee een passend aanbod. Tover jij binnenkort een glimlach op het gezicht van de bezoekers van het Schnitzelparadies met jouw unieke bediening? Of verras jij ze met jouw kooktalent bij De Beren of Markt 10? Je bent van harte welkom bij deze hardwerkende horecafamilie. Maak zelf kennis met Cox & Co in Roermond en wie weet zien we jou snel bij één van de horecaformules van Cox & Co.

Maak kennis met Cox & Co
Eten Cox en Co in Roermond
Werken in hartje Roermond

Horeca banen in de binnenstad

Bezoekers van de historische binnenstad van Roermond zijn op zoek naar een bourgondische ervaring, óók in de horeca. Lekker neerploffen op een (verwarmd) terras met een biertje, glas wijn en een borrelplank is voor veel mensen optimaal genieten. Maar ook culinair dineren bij een (sterren)restaurant valt in de smaak bij het diverse publiek van de binnenstad. Wil jij graag de bezoeker van de binnenstad laten genieten van het bourgondische Roermond? Maak dan kennis met de vele horecatoppers uit de binnenstad en ontdek de mogelijkheden.

Horecatoppers in de binnenstad ontdekken
Word het toekomstige Roermondse horecatalent

Volg een praktische horecaopleiding in Roermond

Zou je graag in de horecabranche willen werken maar heb je nog niet de gevraagde kwalificaties? Dan heb je nu de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit de Roermondse horecaondernemers een praktische mbo-opleiding te volgen. Samen met Gilde Opleidingen en acht lokale horecaondernemers leer je vooral op de werkvloer over de horecawereld. Je werkt 25 uur per week onder begeleiding bij een van de horecatoppers in Roermond. De overige tijd besteed je aan persoonlijke begeleiding en ondersteuning in de theoretische vakken. Na deze interessante opleiding ga je als zeer gekwalificeerde medewerker een prachtige carrière tegemoet in Roermond.

Meer lezen over de praktische horecaopleiding in Roermond
Werken bij Cox en Co
Je bent nodig in Roermond

Actuele horeca vacatures

Bekijk zelf onderstaande vacatures en ontdek welke cafés en restaurants op zoek zijn naar versterking. Jouw talent is van harte welkom bij de volgende horecaformules. Zien we jou binnenkort bij een van deze lokale toppers?

Gezocht: Horecabanen in Designer Outlet Roermond
Ontdek alle horecabanen in Designer Outlet Roermond
Gezocht: Medewerker Bediening (Partttime) bij De Beren
Ontdek de functie: Medewerker Bediening (Parttime) bij De Beren
Gezocht: Weekendhulp bij Tuincafé BijSTOX
Ontdek de functie: Weekendhulp bij Tuincafé BijSTOX
Gezocht: Medewerker schoonmaak bij Markt 10
Ontdek de functie: Medewerker schoonmaak bij Markt 10
Gezocht: Zelfstandig werkend kok (fulltime) bij De Beren
Ontdek de functie: Zelfstandig werkend kok (fulltime) bij De Beren