Leading Hand bij ROCKWOOL in Roermond

Werken bij ROCKWOOL volgens Calvin

Na een baan in het zuiden van de provincie is Calvin van Affelen van Saemsfoort recentelijk onderdeel geworden van het team bij ROCKWOOL. Hier werkt hij in een gezellig team aan diverse boeiende uitdagingen. Dankzij de goede infrastructuur is Calvin snel in Roermond en mede dankzij het toegankelijke management voelt hij zich betrokken bij alle verbetervoorstellen. Lees vooral verder en ontdek hoe Calvin zijn nieuwe werkplek ervaart.

Lees het verhaal van Calvin
Calvin bij ROCKWOOL Roermond

Hallo Calvin! Zou je ons kunnen vertellen waarom je bij ROCKWOOL werkt en hoe je hier terecht bent gekomen?

Ik heb voorheen bij VDL Nedcar in Born gewerkt. Wegens een reorganisatie ben ik op zoek gegaan naar iets anders wat aansloot bij mijn werkervaring. Ik werk nu sinds juli 2023 bij ROCKWOOL in Roermond. ROCKWOOL is een bedrijf dat al jaren in de provincie bekend is en dat geeft mij het teken dat het bedrijf stabiel is en continu verbeterd naar de huidige tijd. Daarbij speelt ROCKWOOL een rol in het stimuleren van een groen klimaat. Ik ben trots dat ik hier deel van mag uitmaken. Daarbij investeert ROCKWOOL veel in zijn medewerkers qua ontwikkelingskansen en mede daardoor zie ik binnen ROCKWOOL een leuke en uitdagende toekomst tegemoet.

Had de locatie van ROCKWOOL in Roermond invloed op jouw keuze om hier aan de slag te gaan?

Nee, het had voor mij geen invloed om in Roermond te gaan werken. Tegenwoordig met de huidige infrastructuur is alles sneller en makkelijker toegankelijker.

Hoe zou je de bedrijfscultuur bij ROCKWOOL omschrijven? Zijn er bepaalde dingen die je tot nu toe zijn bijgebleven of opvallen?

Wat ik merk is dat de ploegen goed op elkaar zijn ingespeeld. Daarbij voelt het vanaf productiemedewerker tot aan hoger management als een familie aan, en is er altijd een ruimte voor verbetervoorstellen.

‘Ik kijk uit naar het maken van mooie herinneringen binnen ROCKWOOL.’

Heb je al een bijzondere ervaring of herinnering die te maken heeft met jouw baan bij ROCKWOOL?

Tot nu toe is voor mij alles nog nieuw en is iedere dag anders. Ik kijk er naar uit om mooie herinneringen te maken binnen ROCKWOOL.

Als je familie of vrienden op een verjaardag moet uitleggen hoe het is om bij ROCKWOOL te werken, wat zou je dan zeggen?

Dat ROCKWOOL niet alleen bekend is van zijn isolatiemateriaal. ROCKWOOL maakt veel meer, ook bijvoorbeeld andere bouwmaterialen en producten.

Wat is een interessant en pakkend feitje over werken bij ROCKWOOL wat de meeste mensen nog niet weten?

Wat ik merk is dat de communicatie tussen het management en de operationele laag makkelijker en toegankelijk is.

Hoe zou je het team waarin je werkt omschrijven?

Als een gezellig, prestatiegericht team waarin we eerlijk zijn en met elkaar samenwerken. Zo zou ik het team omschrijven.

Tot slot, welke tips heb je voor iemand die bij ROCKWOOL gaat beginnen?

Probeer er blanco in te stappen! Laat je niet afschrikken door de grote werkomgeving en sta open voor het leren van nieuwe vaardigheden. Bovendien, geniet vooral van de tijd binnen ROCKWOOL!

Ontdek ROCKWOOL

Ook aan de slag gaan bij ROCKWOOL? Lees dan meer over deze grote werkgever in Roermond, ontdek de vacatures en wie weet ben jij binnenkort een collega van Calvin en de andere 1200 medewerkers bij ROCKWOOL.