Wijn- of bierproeverij

Wil jij een gezellige tijd beleven met je vrienden? Of ben je op zoek naar een origineel personeelsuitje met je collega’s? Dan is een wijn- of bierproeverij in Roermond zeer geschikt, hier vind je verschillende cafés, bars en andere gezellige plaatsen waar je verschillende soorten wijn, bier en andere drank kunt proeven onder begeleiding van een professional. Tijdens zo’n proeverij is er natuurlijk alle ruimte om het gezellig te hebben!

TwentyTwo Cocktailbar

Houd je minder van bier en wijn, maar ben je een echte cocktailliefhebber? Breng dan een bezoek aan de trendy TwentyTwo Cocktailbar en ontdek wat jouw nieuwe favoriete cocktail gaat worden. Doe dit samen met je vrienden, collega’s of ander gezelschap en beleef een onvergetelijke avond door de nieuwe smaken die je zult ontdekken. En het beste is dat de proeverij beschikbaar is voor een zeer voordelige prijs, zodat je een complete avond uit hebt voor een zeer vriendelijk bedrag!

Ontdek TwentyTwo

In den Gouden Appel

Gelegen aan de Markt vind je een van de oudste en meest authentieke proeflokalen in Roermond: In den Gouden Appel. Het pand past helemaal bij het monumentale plein, waar onder andere ook het oude stadhuis van Roermond staat. De eigenaren van dit proeflokaal hebben hun best gedaan om een huiskamersfeer te creëren in dit knusse café, en wat ons betreft is dit zeker gelukt! Een van deze eigenaren heeft ontzettend veel kennis van bier en is dan ook trots dat hij zoveel verschillende bieren mag schenken in zijn café.

Voor een drankje kun je altijd terecht bij In den Gouden Appel, maar een bier- of wijnproeverij is ook een echte aanrader! Naast de vele bieren beschikt In den Gouden Appel namelijk ook over de beste Franse wijnen. Dit proeflokaal is dé ideale plek om een gezellige middag of avond te beleven terwijl je de lekkerste bieren en wijnen proeft met je familie, collega’s of vrienden!

Ontdek Proeflokaal In den Gouden Appel

Restaurant tips in Roermond!

15 Restaurants in Roermond voor elk budget

Bourgondisch genieten in Roermond voor elk budget.

Gezellige terrasjes in Roermond

Strijk neer op een terrasje aan het water, historisch plein of op een bruisend plein!

Groepsrestaurants Roermond

De beste tips voor groepsrestaurants in Roermond.