Tover Route Roermond lantaarn

Tover Route Roermond

Onze Troubadour nodigt kinderen en gezinnen uit om te komen toveren in Roermond… (ook als de winkels & horeca gesloten zijn).De toverstokjes à 2 euro kun jij kopen bij de Theaterkassa in TheaterHotel de Oranjerie (Kloosterwandplein 12-16).

  • Reserveer met onderstaande button jouw eigen tijdslot, haal het stokje veilig op en start jouw eigen Tover Route in Roermond! Ook als je al in de stad bent, kun je binnen 1 minuut jouw tijdslot reserveren.

De binnenstad van Roermond is tijdens de wintermaanden extra gezellig door de mooie sfeerverlichting waaronder de metershoge 3D lichtobjecten verspreid door de stad. Ontspan tijdens een wandeling door onze stad en geniet van alle mooie lichtjes om je heen.

Reserveer hier jouw tijdslot

Help jij de Troubadour om ROERMONDVOL Licht te toveren?

Troubadour RoermondEr was eens… een Troubadour die ’s avonds in Roermond slenterde en in één van de donkere etalages een eenzaam lampje zag dat licht gaf. Het lampje draaide rond en door de reflectie van het glas van de andere lampen werd de gehele etalage verlicht. Dit was een magisch schouwspel en de Troubadour bleef verwonderd kijken, het maakte hem vrolijk!

In zijn binnenzak voelde hij ineens iets gloeien en hij vond daar een toverstokje. Hij hield het toverstokje één voor één tegen de lampen aan: de lampen gingen aan en eventjes daarna weer uit.

De Troubadour wilt graag de hele binnenstad verlichten, maar dan moeten er veel meer tovenaars zijn. Wie komt de Troubadour helpen om onze hele stad te verlichten? We zoeken veel meer tovenaars.

 

Kom jij toveren in Roermond?

Toverstokje RoermondJij kunt de Troubadour helpen! Met een speciaal toverstokje kun je toveren op 40 toverpunten verspreid door onze stad. Dit kan 24 uur per dag, dus ook met daglicht, t/m 31 januari 2021 (ook als de winkels & horeca gesloten zijn).

De toverstokjes à 2 euro kun jij kopen bij de Theaterkassa in TheaterHotel de Oranjerie (Kloosterwandplein 12-16).

  • Reserveer met onderstaande button jouw eigen tijdslot, haal het stokje veilig op en start jouw eigen Tover Route in Roermond!
Reserveer jouw tijdslot

Plattegrond Tover Route

De 40 toverpunten liggen verspreid door de gehele binnenstad. Jij kunt zelf de route bepalen, volgens de Troubadour is de lampenwinkel (op de plattegrond nummer 1) wel het leukste om bij te beginnen.

  • Extra tip: het is belangrijk om alle toverlocaties te bezoeken, hier staan namelijk letters verstopt. Als je die verzameld kun jij een prijs winnen.
  • Toverpunt 3 is komen te vervallen. De lantaarn met letter zijn te vinden bij de Theaterkassa van TheaterHotel de Oranjerie.

Bij de toverpunten hanteren we 1,5 meter signing op de grond. Houd je aan de maximale groepsgrootte en bewaar voldoende afstand. Als het druk is bij een toverpunt, loop dan verder naar het volgende toverpunt. Er zijn er genoeg.

Klik hier voor de plattegrond (pdf)

Toverpuzzel

Lantaarn Toverpuzzel RoermondLos de toverpuzzel op en maak kans om een Nintendo Switch te winnen.  Ga op zoek naar de letters in de toverlantaarns in de etalages en puzzel hiermee een woord. Denk jij dat je de oplossing hebt gevonden? Vul deze dan in door op onderstaande button te klikken.

  • Toverpunt 3 is komen te vervallen. De lantaarn met letter zijn te vinden bij de Theaterkassa van TheaterHotel de Oranjerie.
Oplossing Toverpuzzel

De gemeente en binnenstadondernemers van Roermond heten jullie van harte welkom.
Geniet van de Tover Route en onze mooie sfeerverlichting.
De Tover Route is een onderdeel van ROERMONDVOL Licht.

Heb je vragen? Stuur ons een mail