Koopavond Roermond centrum

Roermond is de ideale stad om te shoppen. Op de huidige pagina geven we je alle informatie over de koopavond in Roermond centrum. Hopelijk zien we je dan ook snel eens verschijnen in de leuke Midden-Limburgse stad. Je mag het eigenlijk echt niet missen om de bourgondische gezelligheid van Roermond mee te maken!

 

Wanneer is het koopavond in Roermond centrum?

De koopavond in Roermond centrum vindt elke donderdag plaats. Normaal zijn de winkels in Roermond tot 17.00 of 18.00 uur geopend, maar op donderdag tot 21.00 uur. Iedereen die overdag druk is met werk of school en niet tussendoor wat winkels kan afgaan kan dus op donderdagavond Roermond eens bezoeken. Na het shoppen kun je dan ook nog wat gaan eten of drinken. Op donderdag is het normaliter wat rustiger in de binnenstad dan in het weekend. Hierdoor is de koopavond ook fijn voor iedereen die van veraf naar Roermond komt.

 

Winkels bezoeken op koopavond in Roermond centrum

In de leuke stad zijn heel veel verschillende winkels te vinden. Vooral voor de nieuwste mode kun je er zeker terecht, maar ook voor bijvoorbeeld opticiens, drogisterijen en delicatessenwinkels. De grootste winkelstraat in het centrum is de Steenweg, maar ook de Varkensmarkt is een aanrader.

 

De modewinkels die aan de grote winkelstraten liggen zijn onder andere H&M, C&A, WE, Only en Costes. Aan het Munsterplein zijn verder ook nog The Sting en Sacha te vinden. Naast de bekende grotere ketens vind je in onze binnenstad tal van leuke, kleine boetiekjes. Echte verborgen parels die je bezoek aan Roermond uniek maken. Tenslotte hebben we ook nog de Designer Outlet. Deze ligt op loopafstand van de binnenstad en is elke dag tot 20.00 uur geopend.

 

Plan je bezoek

Hopelijk ben je ervan overtuigd om eens naar de koopavond in Roermond centrum te komen. Je bezoek plannen kan heel gemakkelijk via onze website. We zorgen ervoor dat je op de hoogte bent van wegwerkzaamheden en vertrektijden van bussen en treinen. Zo kun je onverhinderd naar Roermond komen!