Opening Bakhal Cas Wolters

Kom en ontdek de wondere wereld van het bakken bij Cas Wolters. Stel je eens voor: een plek waar kennis en heerlijke lekkernijen samenkomen. Dat is precies wat Cas voor ogen had toen hij zijn eigen bakkerij opende op de Albert Einsteinweg in Roermond. En nu is het zover: met trots opent hij de deuren van de Bakhal, zijn eigen creatieve oase. Cas Wolters is bekend van het televisieprogramma ‘Heel Holland Bakt’.

Eerstvolgende datum 3 juni 2023
Albert Einsteinweg 14
Gratis
Meer informatie Evenementenkalender

Maar dit is geen gewone bakkerij. Nee, hier draait het allemaal om kennis delen en ervaring opdoen. Cas gelooft namelijk dat we de wereld samen steeds mooier kunnen maken door te leren en te delen. Bij de Bakhal is iedereen welkom om te genieten van zijn heerlijke creaties én om iets nieuws te leren.

Neem een kijkje achter de schermen van ‘De Bakhal’, ruik de heerlijke geuren uit de oven en laat je verrassen door allerlei smakelijke lekkernijen. Cas geeft een aantal demonstraties waarin hij zijn geheimen met jullie deelt. Ook zijn vrienden leren je verschillende baktermen in gebarentaal en diverse lokale ondernemers bieden hun ambachtelijke producten aan. Het belooft een weekend vol smakelijke verrassingen te worden. Kom en proef de lekkernijen, ontmoet andere bakliefhebbers en geniet van de gezelligheid.

Let op: 'De Bakhal' bevindt zich op de eerste verdieping en is alleen bereikbaar via een trap.

Opening Bakhal Cas Wolters

Albert Einsteinweg 14