Waterpret met kids in Roermond

Tijdens een warme zomerdag is er niets heerlijker dan genieten met de kids in, op en rondom het water. In Roermond beleef je een hele dag vol waterpret met kids. Vanuit de Roerkade, in het centrum van Roermond, stap je op een rondvaartboot en geniet je van de schoonheid van de Roer, de Voorstad, de Maas en Maasplassen en het prachtige Marina Oolderhuuske. Of ben zelf voor een dag kapitein en huur een sloep of motorboot, dat is nog eens genieten van waterpret met de kids. Tijdens een warme zomerdag neem je een verfrissende duik bij een van de dagstranden aan de Maasplassen of bij de binnen- en buitenzwembaden.

Huur een motorboot, sloep of een kano

Bij Watersportschool Frissen huur je goed onderhouden zeilboten, motorboten, sloepen, kano’s en supboards. Ideaal voor een gezellig dagje op het water met de kids! Voor deze boten heb je geen vaarbewijs nodig, waardoor ze toegankelijk zijn voor iedereen. De boten voldoen uiteraard aan alle veiligheidsvoorschriften en er zijn voldoende zwemvesten voor veilige waterpret met kids.

Huur een boot in Roermond

Zeilboot

Wil je een zeilboot huren? Dan is enige zeilervaring wel vereist. Er zijn uiteenlopende bootjes te huur in Roermond, zo zit er vrijwel altijd eentje bij die naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften. Zo is bijvoorbeeld de Maril 570 sloep met veel zitcomfort en een ruime open kuip ideaal voor het ontdekken van de schoonheid van de Maasplassen met kids. Tussendoor meer je aan bij een van de vele beachclubs in de omgeving voor een heerlijke versnapering. Of neem je eigen eten en drinken mee in de koelbox van de luxe Antaris 520 sloep. Dat is nog eens genieten!

Neem een verfrissende duik in de Maasplassen of de vele zwembaden

Zowel in als rondom Roermond zijn voldoende wateren voor een heerlijke verfrissende duik op een zonnige zomerdag. Liefhebbers van zandstranden en natuurwater kunnen een dagje heerlijk genieten bij het dagstrand Palm Beach in Roermond. Op het fijne zandstrand kunnen de kinderen de mooiste zandkastelen bouwen. Het verkoelende water heeft een aflopende diepte, waardoor het toegankelijk is voor kids van alle leeftijden. Als je geen fan bent van het natuurwater dan kun je terecht in een van de vele binnen- en buitenzwembaden ‘De Roerdomp‘ in Roermond en Familiebad de Bosberg in het nabijgelegen Swalmen. Hierdoor geniet je altijd van waterpret met kids tijdens een dagje of meerdere dagen Roermond!

Geniet van een rondvaart over de Maasplassen

Ook als je zelf liever niet achter het roer van een boot kruipt, geniet je in Roermond van waterpret met kids. Vanaf hartje Roermond stap je zo op een rondvaartboot van Rederij de Corporaal. Het vertrekpunt is het oudste gedeelte van Roermond, de Roerkade. Zoals de naam al verklapt wordt er vertrokken vanaf de rivier de Roer. Bij het wegvaren geniet je van een prachtig uitzicht over het oude centrum aan de ene kant en aan de andere kant is de Voorstad te zien, waarbij pittoreske huisjes aan je voorbijgaan. Aan het einde van de Roer wordt stroomopwaarts de Maas opgevaren in de richting van de Maasplassen. Tijdens de rondvaart genieten de kids van een echte bootervaring en prachtige uitzichten. Hier word je verrast door de schoonheid van het natuurgebied. Na de rondvaart kun je terecht op een van de gezellige terrasjes aan de Roerkade of in de binnenstad.

 

Rondvaart in Roermond

Geniet van waterpret met kids

Ons gezellige Limburgse stad Roermond heeft alles in huis voor een heerlijke dag vol met waterpret met kids. Breng waardevolle tijd door met de kids op en rondom het water van de Roer, de Maas en Maasplassen. Na een dagje varen kun je even napraten en relaxen met de kids in een van de beachclubs en gezellige terrasjes in Roermond.
Zo kun je lekker komen zomeren in Remunj!

Nog meer genieten met het gezin?

Buitenactiviteiten met kinderen

Ontdek welke activiteiten je in de binnenstad Roermond en omgeving met kids kunt doen.

Kinderrestaurants Roermond met speelruimte

De beste tips voor de gezelligste kinderrestaurants in Roermond.

Leukste binnen activiteiten met kinderen in Roermond

Wij geven jou de beste tips voor binnen activiteiten met kinderen in Roermond.