Kinderrestaurants Roermond met speelruimte

Tijdens jouw uitje naar Roermond met het gezin, wil je ook graag gezellig een hapje eten. Wij geven je daarom onze beste tips voor gezellige kinderrestaurants in Roermond met speelruimte. Je kinderen kunnen zich lekker uitleven terwijl jij rustig geniet van je drankje. Daarna schuiven de kinderen gewoon aan voor een lekkere maaltijd!

Bagels & Beans

Bij dit gezellige eetcafé drink je een heerlijke kop koffie en geniet je van de lekkerste belegde bagels. Er is veel keuze in beleg, dus er staat zeker iets op de kaart wat de kinderen ook lusten. Bagels & Beans heeft zowel zoete en hartige bagels als verschillende salades. Het is een zeer ruime lunchroom met een gezellige speelruimte voor je kinderen. Hier kun jij rustig van je koffie genieten terwijl je kinderen hun energie kwijt kunnen!

Ontdek Bagels & Beans

Grand Café Cerise

Dit restaurant bevindt zich in TheaterHotel de Oranjerie en is ontzettend stijlvol en gezellig ingericht. De speelruimte voor je kinderen is modern en uitdagend. Daarnaast is deze gedeeltelijk afgescheiden van het restaurant, waardoor het rustig blijft terwijl je van je lekkere maaltijd geniet. De menukaart is zeer toegankelijk en is gebaseerd op snelle maar kwalitatief zeer hoogwaardige gerechten. Er zijn diverse kindergerechten, waardoor iedereen hier lekker kan eten. Dit gezellige grand café heeft ook nog een aangenaam terras, waar je ook in de winter heerlijk kunt vertoeven.

Alles over Grand Café Cerise

De Graasj

Naast een grote en moderne binnenspeeltuin heeft de Graasj een gezellig restaurant waar je kunt genieten van de lekkerste gerechten en verfrissende drankjes. Dit restaurant bevindt zich echt in het hart van de ruimte, zodat je altijd goed overzicht hebt over de gehele binnenspeeltuin. Nadat je kinderen volop hebben gespeeld, kiezen jullie een van de gerechten van de uitgebreide menukaart en genieten samen van een heerlijke maaltijd. Daarnaast zijn er verschillende arrangementen waar je met je gezin voor een voordelige prijs kunt genieten van bijvoorbeeld een lunch, party pan of BBQ. Zo kun je gezellig samen zijn met je kinderen en tegelijkertijd genieten van een lekkere maaltijd!

Ontdek het restaurant in De Graasj
De Graasj Roermond

Andere kindvriendelijke restaurants (zonder speelruimte)

BBQ'Bar Chill&Grill

Martk 23
Entspannen Sie sich und grillen Sie in diesem Restaurant, in dem Gerichte vom Holzkohlegrill auf der Speisekarte…

Brownies & Downies

Munsterplein 20
Genießen Sie frische und handwerklich hergestellte Mittagsgerichte, die von Menschen mit einer Behinderung zubereitet und serviert werden.

Lunchroom Goede Tijden

Graaf Gerardstraat 5
In einem trendigen und gemütlichen Ambiente werden Sie mit luxuriösen (Mittags-)Gerichten überrascht.

Take away

Er zijn verschillende restaurants in Roermond waar je heerlijke gerechten mee kunt nemen, om ze op jouw gewenste plek op te eten. Dit kan tijdens jouw dagje Roermond in een rustig park zijn, maar je kunt jouw maaltijd ook op je gehuurde bootje opeten! Zo eet je rustig jouw maaltijd, met genoeg ruimte om je heen. Afhankelijk van het bedrijf bestel je via de site of telefonisch, waarbij take away en/of delivery mogelijk is. Er zijn mogelijkheden genoeg wat betreft afhaalrestaurants, dus ook je kinderen zullen genieten van de maaltijd.

Ontdek alle take away-restaurants in Roermond

Genieten met het gezin

Wil je graag een hapje gaan eten met je kinderen bij een van deze gezellige kinderrestaurants met speelruimte? Of eet jij je maaltijd liever ergens anders op? Dan ben je in Roermond zeker op de goede plek, want de keuze is reuze!

Plan je bezoek aan Roermond

Shoppen met kids in Roermond

Shop in de leukste (speelgoed)winkels voor kinderen in Roermond.

Waterpret met kids

Beleef een hele dag vol waterpret met kids in, op en rondom het water in Roermond.

Buitenactiviteiten met kinderen

Ontdek welke activiteiten je in de binnenstad Roermond en omgeving met kids kunt doen.