Ontdek de Huis en Tuin Boulevard van Roermond!

Zoek je inspiratie voor thuis? Heb je misschien klusspullen nodig? Of wil je graag een mooi bos bloemen kopen en hierna ook meteen de boodschappen doen? Het kan allemaal bij de Huis & Tuin Boulevard in Roermond. Op slechts 10 minuten rijden van de binnenstad ontdek je een groot aanbod aan (super)stores met ruime openingstijden en grote winkeloppervlaktes. Ontdek enkele parels van de Huis en Tuin Boulevard zoals Aldi, Lidl, Praxis, Gamma, BijSTOX, Leen Bakker, Kwantum en Harrie XL hieronder.

Voordelig boodschappen doen bij Lidl

Combineer je bezoek aan de Huis en Tuin Boulevard met een voordelig bezoek aan de Lidl. Hier shop je kwalitatieve boodschappen voor weinig. De Lidl heeft een gunstige ligging op de boulevard en met vele ruime parkeerplaatsen voor de deur is boodschappen doen een gemak.

 

Boodschappen doen bij de Huis en Tuin Boulevard
Huis en Tuin Boulevard Roermond Lidl

Alles voor jouw klusplannen vind je bij de Praxis

Heeft jouw huis een flinke update nodig of wil je graag het een en ander aanpassen? Bij de Praxis Megastore op de Huis en Tuin Boulevard vind je alle benodigdheden. Van verf tot boormachines en van schroeven tot sanitair, hier vind je het gegarandeerd. Het vriendelijke personeel staat voor je klaar om van jouw klus een succes te maken. Ontdek de Praxis Megastore in Roermond zelf.

Meer over de Praxis Megastore in Roermond
Huis en Tuin Boulevard Roermond Praxis

Waan je in de groene wereld van BijSTOX

Of je nu groene vingers hebt of niet, een bezoek aan BijSTOX is altijd de moeite waard. Hier ontdek je een ruime selectie aan verse bloemen en planten voor zowel binnen en buiten. Ook voor de hipste kameraccessoires zit je hier goed. Neem ook zeker plaats in het altijd gezellige Tuincafé waar je met je groene aanwinst geniet van een lekker kopje koffie met gebak.

Ontdek tuincentrum BijSTOX
Shoppen BijSTOX Roermond

Meubels voor iedereen bij Harrie XL

Het uitzoeken van nieuwe meubels is altijd een grote klus. Wat past namelijk het beste bij jouw smaak en de rest van jouw interieur? Bij Harrie XL op de Huis en Tuin Boulevard in Roermond ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar trendy meubels voor een goede prijs. Vooral producten gemaakt van eikenhout zijn ruim vertegenwoordigd in deze zaak. Het assortiment ontvangt wekelijks een update dus het is de moeite waard om regelmatig de collectie te aanschouwen. Ervaar zelf het rijke aanbod aan unieke meubels bij Harrie XL.

Meer over Harrie XL lezen
Huis en Tuin Boulevard Roermond HarryXL