High tea in Roermond

Een middagje lekker toeven met je vriendinnen, oma, moeder of tante? Dan is een high tea in Roermond echt een aanrader! Onder het genot van heerlijke hapjes en natuurlijk een kopje thee kunnen jullie fijn bijkletsen over alles wat er in jullie leven speelt. Op deze manier is kletsen nóg gezelliger.

High teas zijn tegenwoordig erg populair in Nederland. Het idee erachter vindt zijn oorsprong echter in Engeland. Het is vergelijkbaar met de Engelse ‚afternoon tea‘. De hapjes kunnen erg vullend zijn, dus het is aan te raden om van tevoren niet te veel te eten!

Verschillende plekken voor een Roermondse high tea

In het mooie Roermond zijn vele unieke locaties te vinden voor een high tea. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij B&B De Pastorie. Bepaal zelf hoe luxe je het wil maken en zoek de beste plek voor jou uit. Je kunt een etentje makkelijk combineren met een overnachting in een hotel of in een B&B in Roermond.

Onderaan op deze pagina is een overzicht te vinden van alle plekjes voor een high tea in Roermond. We hebben deze dus alvast voor jou verzameld, zodat jouw zoektocht hopelijk een stuk korter kan zijn.

Plan direct je bezoek

Als je dan toch in Roermond bent om bij te kletsen, is het aan te raden om je bezoek te combineren met een andere leuke activiteit. Er is gelukkig heel veel te doen. Zowel vrouwen als mannen kunnen hier bijvoorbeeld erg goed shoppen. In de binnenstad liggen veel winkels, maar je kunt ook bij het Designer Outlet of het Roercenter terecht. Verder zijn er veel bezienswaardigheden te bekijken, zoals de Munsterkerk.

Is een high tea het toch niet helemaal voor jou? Bekijk dan het overzicht van alle eet- en drinkgelegenheden in Roermond. Er zijn meer dan genoeg opties, van Limburgs tot Italiaans en Aziatisch, dus iedereen zal hier tevreden weer weg kunnen gaan.

High tea plekken in Roermond:

Aruna

Kraanpoort 1
Restaurant mit französisch-mediterraner und orientalischer Küche, untergebracht in einem schönen Gebäude aus dem 18.

Brownies & Downies

Munsterplein 20
Genießen Sie frische und handwerklich hergestellte Mittagsgerichte, die von Menschen mit einer Behinderung zubereitet und serviert werden.

B&B De Pastorie

Grote Kerkstraat 29
Charmantes B&B mit luxuriöser Einrichtung und eigenem Restaurant in einem prachtvollen Gebäude.

De Graasj Remunj

Knevelsgraafstraat 21
De Graasj ist ein Treffpunkt (mit Restaurant und Indoor-Spielplatz), der Gastfreundschaft, Entspannung und Lernen beinhaltet...

Restaurant und Coffeeshop De Kiosk

Sint Christoffelstraat 4
Gemütlicher Lunchroom mit schöner Gartenterrasse am schönsten Platz von Roermond mit Mittags- und Abendmenü.