Gezellig eten met vrienden in Roermond

Er zijn ontzettend veel restaurants in Roermond waar je heerlijk kunt lunchen, dineren en/of borrelen met je vrienden, familie of collega’s. Wij delen de beste groepsrestaurants in Roermond met jou. Jij beleeft gegarandeerd een gezellige avond met vrienden onder het genot van de lekkerste drankjes en hapjes. Scroll verder voor alle tips!

Bubbles & Bites

Wil jij samen genieten van lekker eten? Dan ben je aan het perfecte adres bij Bubbles & Bites, want zij hebben verschillende voordelige menu’s die je kunt delen met jouw gezelschap. Kies uit enkel voor-, hoofd- of nagerechten of het complete share-menu. Laat je als gast inspireren door deze heerlijke gerechten, maar ook door de persoonlijke benadering van het personeel. Ze zorgen ervoor dat jij je thuis voelt in dit restaurant.

Alles over Bubbles & Bites

La Boca

De naam van dit restaurant is Spaans voor “de mond”. Dit staat centraal bij alles wat je in het restaurant doet: de lekkerste tapas proeven, een drankje drinken en een gezellig gesprek voeren. De passie voor Spaans eten en drinken is de kernwaarde waar alles om draait in dit gezellige restaurant. Twee keer per maand staat La Boca ook nog eens in het teken van paella en sangria. Op deze avonden kun je Spanje helemaal proeven en ervaren, samen met jouw vrienden!

El Sotano

In dit Mexicaans restaurant heb je ruime keuze aan klassieke & heerlijke Mexicaanse gerechten. Dit knusse restaurant ligt in één van de oudste straatjes van onze stad Roermond, vlakbij de Markt en de Sint-Christoffelkathedraal.
Het pand heeft een sfeervol, gewelfde kelder ui de 16e eeuw met open haar. Hier kan ook gedinereerd worden met een groep tot max. 36 personen. Op de begane grond kan met max. 45 personen gedineerd worden. Het gehele restaurant afhuren behoort ook tot de mogelijkheden.

El Sótano

Kraanpoort 7
El Sótano ist ein gemütliches, buntes und lustiges mexikanisches Restaurant.

OpSjtap

Deze bar biedt een menukaart die voor iedere gelegenheid iets lekkers biedt. Of jij nu met je vrienden wilt komen borrelen of met je gezin lekker wilt eten, bij OpSjtap heb jij sowieso een leuke avond. Het concept bij OpSjtap draait volledig om het delen van eten, dus hier kun jij nieuwe smaken ontdekken met je vrienden of gezin. De menukaart bevat gerechten met zeer vriendelijke prijzen, zodat uit eten bij OpSjtap helemaal niet duur hoeft te zijn.

Meer over OpSjtap

Schnitzelparadies Roermond

Bij het Schnitzelparadies waan je je in Toroler sferen. Ze bieden arrangementen (kleine of grote trek) en hebben een speciale kaart voor groepen vanaf 10 personen.
Er is keuzen uit meer dan 50 schnitzel, currywurst, kipspeizen en maaltijdsalades. Voor ieder wat wils!

Schnitzelparadies

Kazerneplein 5
Leckeres Essen nach deutscher Art mit mehr als 50 verschiedenen Schnitzelsorten! Wunderbar!

Hinata

Hou je van sushi, of wil je het graag leren kennen samen met een groep? Dan is Hinata perfect voor jou! Hier kan iedereen – door het all-you-can-eat concept- zelf kiezen wat hij of zij wil eten. Je vindt dit restaurant in hartje Roermond en je wordt verwend met de meest verfijnde gerechtjes die bestaan uit dagelijks vers geleverde producten. Door de voordelige prijs van het concept is het leuk en makkelijk om er met een grote groep te gaan genieten.

Alles over Hinata
Sushi Hinata Roermond

Toff

Op een van de mooiste locaties van Roermond, aan een prachtig authentiek pleintje in de Voorstad St. Jacob, vind je restaurant Toff. Het restaurant heeft een zeer warme moderne inrichting die in harmonie is met zijn omgeving, en dus ook verschillende authentieke delen bevat. De sfeer is zeer ongedwongen en je voelt je snel thuis, dit is de perfecte plek om met je vrienden een hele avond te genieten.

Ontdek Restaurant Toff

Andere restaurants in Roermond

Ben jij blij met onze tips voor groepsrestaurants in Roermond, maar zou je graag nog meer restaurants willen ontdekken in Roermond? Bekijk dan eens een van onderstaande pagina’s.

15 Restaurants in Roermond für jedes Budget

Die Restaurants in Roermond sind vielfältig und daher bieten Sie für jedes Budget etwas an. 

Gezellige terrasjes in Roermond

Strijk neer op een terrasje aan het water, historisch plein of op een bruisend plein!