Cellini Juwelier

Exklusive Schmuckstücke und Juwelen mit Herz und Gefühl ausgewählt vom Fachgeschäft Cellini Juwelier.

Adresse

Neerstraat 39-41
6041KA Roermond
Besuche unsere Webseite

Cellini Juwelier

6041KA Roermond
Neerstraat 39-41

Rozan Langenhorst heeft altijd geweten dat ze eigen zaak wilde. In 1995 was, na jaren zaken voeren voor anderen, Cellini Juwelier een feit. Rozan kwam per toeval terecht in de juwelierswereld, waar ze haar passie voor sieraden ontwikkelde. Ze is juwelier en taxateur, geen goudsmid, naar eigen zeggen is ze daar te ongeduldig voor. Wel ontwerpt ze samen met de klant een sieraad waar ze al haar creativiteit in kwijt kan, net zoals met het etaleren van de juwelen. Na bijna 25 jaar haar eigen zaak te hebben, heeft ze nog steeds ontzettend veel plezier in haar vak.

Roermond

Ze is in 1995 klein begonnen in slechts een deel van het huidige pand, waar ze in het begin ook boven woonde. Roermond was een logische keuze om te starten, omdat ze hier ervaring had opgedaan en hier ook ruimte was voor een nieuwe juwelier. De eerste maanden waren zwaar, maar na een tijd begonnen de zaken te lopen en groeide Cellini Juwelier uit tot de juwelier zoals deze nu is.

Juwelier Cellini Roermond

Diversiteit

Cellini Juwelier is uniek door de diversiteit aan juwelen. Als je iets bijzonders zoekt, dan zit je hier goed. Ook maatwerk behoort zeker tot de optie. Denk hierbij aan juwelen die gedateerd zijn, maar waar vanwege emotionele waarde geen afscheid van kan worden genomen. Met een ontwerp op maat kunnen deze worden verwerkt in een nieuw, uniek sieraad dat weer decennia mee kan.

Uniek sieraad

Rozan is pas tevreden, wanneer de klant blij de deur uit loopt. Door de inzet van haar kennis, tijd, goede communicatie en een mooi ontwerp, ontstaat er een uniek sieraard. In de loop der jaren heeft Rozan veel mooie momenten meegemaakt door de persoonlijke band met de klanten. Ze heeft kinderen van klanten zien opgroeien, soms zijn deze zelf op latere leeftijd terug gekomen voor trouwringen of andere mooie juwelen.

Authenciteit

Rozan omringt zich altijd met mooie spullen, van stenen tot antieke kastjes als etalage materiaal. Voorbijgangers, maar ook klanten complimenteren haar dan ook regelmatig met de zaak, die een uniek gevoel uit een andere tijd geeft. De inrichting straalt persoonlijkheid en authenticiteit uit, wat zorgt voor een prettige sfeer. Het is voor Rozan erg belangrijk dat de klanten zich thuis voelen, en dat het voor haarzelf een fijne en mooie werkomgeving is. 10 jaar geleden heeft ze het tweede deel van het huidige pand erbij betrokken, waar voorheen een bakker zat. Een pand met veel mogelijkheden, veel etalageruimte en van binnen heerst er een overzichtelijke sfeer.

Speciale juwelen

Het zoeken naar speciale juwelen, dat is het leukste aan het werk volgens Rozan Langenhorst. Ze gaat regelmatig naar kleine ateliers en beurzen voor edelstenen in binnen- en buitenland om vervolgens een mooi, uniek sieraard te laten maken. De juwelen hebben vaak een hele weg afgelegd voordat ze gepresenteerd worden in de etalage. Wanneer je bij Cellini binnenloopt heb je het gevoel dat je in een andere tijd stapt, er heerst een persoonlijke en authentieke sfeer gecreëerd met een bijzonder oog voor detail door Rozan.